Секундите потоа...

• Креатор на темата Креатор на темата FARANG
  • Време на започнување Време на започнување
Идам да го извадам куртонот и да го подзаплакнам џони малце и после или втора тура или бегам дома :icon_mrgr:

Сакам да си ќутам и да зјапам у таван, а богами и она неќам баш да збори... едноставно уживај у тишината

Палам цигара и ако има, јадам благо во изобилие.
(y) Ова, минутите потоа. А секундите, онака ептен сум опуштена и го чувствувам оргазамот уште како струе низ моето тело. И тогаш уопште не размислувам, само уживам во гаснењето на моментот од експлозијата.

Последно уредено:
Задишана, не можам да дојдам до воздух обично и после некоја минута насмеана до уши. Едно од најубавите чувства. Нема мисли, бланко ми е и најубаво ми е. После тоа сакам да се излежавам и да се одмарам...

Цело време си ми позната од некаде :cool:

Мислам на тоа каква машина сум и си ја пуштам
По што ја обвиткувам женска ми во кебе и голи си седиме на тераса со цигара

Space... the final frontier...

Screen+shot+2011-07-08+at+9.22.59+AM.png

Се чувстувам како да сум на друго ниво, како да учестувам во создавањето на универзумот... Се чувствувам едно со целото...

the_bello_nebula_wallpaper-wide.jpg

Си викам во себе само “holly shit", легнувам на грб и уживам во тишината.
И не, во никој случај не решавам тогаш животни мистерии. Тоа може после 2-3 минути да биде.

Секако среќен и изморен и не мислам на ништо туку го барам моливот за да шкртнам крвче на календарот и видам кога тоа исто
такво крвче сум шкртнал претходно, а богами гледам сум прерипал некоја недела,колку времето брзо поминувало,не сум осетил.

И на крај кога ќе ги збереш вкупно анемичен ќе испаднеш. :pos::pos::pos:

Извини Анчо али неможам да одолевам на вакви пенали. :D

Иначе секундите потоа и не ми се баш весел момент , али уживам да ја гледам како се облекува особено како си ги облекува гакичките и како потскокнува да и влезе ластичето од тангата бидејки и се тесни. :LOL: Иначе за мене моментот , значи намерно пишувам моментот бидејки трае секунда , е секундата кога дознавам дека ќе ебам. Кога веќе дознавам дека сигурно ќе го омрсам ми поминува една топлина во телото , и си ги осеќам ушите како ми горат , а крвта буквално ја осеќам како ми слегнува долу.

Палам цигара или јадам благо :D

Back
На врв Bottom