Секундите потоа...

• Креатор на темата Креатор на темата FARANG
  • Време на започнување Време на започнување
F

FARANG

Гостин
Како се чуствувате во првите неколку секунди, еве нека биде таа прва минута после оргазам? На што мислите? Секој оргазмот го доживува различно. Како го доживувате вие и дали има нешто специфично на што се фокусирате за да го продолжите тоа чуство? Дали има разлика зависно на позата во која сте свршиле?

Пробувам да најдам соодветни зборови ама некако тешко иде. Во тие моменти се чуствувам ко некоја празна батерија, онака целосно омалаксан и релаксиран. Исцеден. Баш сега мислам на што уствари мислам тие моменти ама не ми текнува :pos: кој знае и дали уопште мислам нешто. Кај мене има разлика во која поза свршувам. Пред се во јачината на оргазмот, зависи колку сме биле агресивни во тие последни моменти и зависи дали сум јас над неа или она завршила врз мене...

Најсериозно...ментално пребарувам низ фрижидерот. После ми текнува дека ме мрзи да зготвам нешто и веројатно заспивам така гладен ем среќен.

Зависи бе од повеќе фактори...
Ако сам си го дадам тоа задоволство, обично ништо немислам, најчесто заспивам :D
A другиов случај 90% мислам на тоа како да добијам уште еднаш и уште еднаш и уште еднаш o_O, 5% мислам на тоа што она мисли и колку сум awesome (y), и последните 5%(коа не ти е до секс) си мислам у себе фала богу заврши амин со широка насмевка на лице playing cool dude :D.
И сите овие ситуации имаат едно заедничко, цигара...тоа му доаѓа како оргазам афтер оргазам...

Ако е пред спиење, абе жива сила не ебавам ми се спие како тоа да е најубавото нешто, поубаво и од самиот оргазам. Ако е во текот на денот, ми дава енергија и се чуствувам светски.

Уствари јака е психолошката компонента на качувањето на самодовербата, осеќањето пун со себе и сите тие ствари што ние машките ги осеќаме пошто „сме ебеле“. Да било мастурбација немало да ги има сите тие позитивни ефекти. :)

Задишана, не можам да дојдам до воздух обично и после некоја минута насмеана до уши. Едно од најубавите чувства. Нема мисли, бланко ми е и најубаво ми е. После тоа сакам да се излежавам и да се одмарам...

Секако среќен и изморен и не мислам на ништо туку го барам моливот за да шкртнам крвче на календарот и видам кога тоа исто
такво крвче сум шкртнал претходно, а богами гледам сум прерипал некоја недела,колку времето брзо поминувало,не сум осетил.

Во таа мала секунда после оргазам, како да ја сфаќаш смислата на животот.... Како сето срање на светот што до тој момент ти се случило, има големина на зрно ориз... Никој не е побитен од тебе, во тој момент... Ти си кралица на светот, господ .... Се чувствуваш способен да ги решиш сите „first world problems“...

... се додека не видиш што оставил мажјакот на твојот стомак, тоа те враќа во проклетата реалност.... и се разбира бараш влажно марамче...

Back
На врв Bottom