Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
Ко за беља ми се дешаваше кога немаше да се избањам :/ А, ќе се пицнев и средев ни п од пичка у муабетов не испаѓаше. Тоа кармата матер ми еба.
На крај се помирив и сега се бањам секој ден :icon_mrgr: Мирна глава.

Ко за беља ми се дешаваше кога немаше да се избањам :/ А, ќе се пицнев и средев ни п од пичка у муабетов не испаѓаше. Тоа кармата матер ми еба.
На крај се помирив и сега се бањам секој ден :icon_mrgr: Мирна глава.

Значи сеа не ебеш ништо а

Ми се има еднаш десено секс на првата вечер, уствари бевме другари,се пољубивме, се деси што се деси... Ми беше криво, ама сватив дека било момент на страст и желба за секс.....Ок ми е таквиот секс, и повозбудлив е.... Али мислам дека летниот одмор е најдобра шанса за таков секс. Се запознавате вечерта, идете на плажа или било каде, праите што праите, ни тел. броеви ни бутур...

Nemora samo leto i zimovanjata se dobri, pogotovo so stranec uste poslatko ti e garant :)

зошто образложи ?

ПРЕРАНО Е ! Со некој за кого незнаеш апсолутно ништо ..Странец, тотално ти е непознат и ништо не ти значи..И неможе да ти значи после неколку сати муабет и дружење ! Интимата не се дели со секого..
Но секој со своето тело нека прави што сака. За мене тоа е тотална глупост непотребна, што можеш да ја направиш ради хормони......;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom