Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
А која е разликата меѓу тие што даваат на прва вечер или после недела дена?:smir:

А која е разликата меѓу тие што даваат на прва вечер или после недела дена?:smir:
една недела е разликата.
и, дека не се шегував дека ми стигнаа понуди, еве ја најискрената ќе ја пишам овде, но не ја издавам форумџифката(кис4е до неа)
те молам дај ми :baeh:

Целата работа е за ова.
Мажите другиот ден сабајле, веќе почнуваат да трачарат и да му зборуваат на нивниот другар: „Абе брат, онаа ја легнав вчера, не е ништо посебно, курва е!“

Тоа важи само за оние кои не се ништо посебно... :):)

Освен пропуштена можност недела више, друго се си останува исто.

А недела дена... неможе да биди граница меѓу лесни и “чесни“ девојки :pipi:

Ова го спомнувам бидејќи обично девојките од “прва вечер“ се трансформираат во тие од поштените..кои дават дууури после една недела!

Тоа важи само за оние кои не се ништо посебно... :):)

Oкеј, а за оние другите, посебните би го рекле ова: „Ја поминав вчера брат, каков блоу џаб ми даде, и како мешаше малата, не си свесен!“

Боље е вака? :)

Oкеј, а за оние другите, посебните би го рекле ова: „Ја поминав вчера брат, каков блоу џаб ми даде, и како мешаше малата, не си свесен!“

Па како вие да не правите такви мрсни муабети, само тоа не го правите пред нас :)

Признавам, дека грешно е етикетирањето :toe:

A tamarce koj ti garantira deka toj i da ne si mu dala blou job sepak enma se fali kako da si dala ?

Ja taka im vikab...a dala a ne dala ja pak ke te zboram ko da si dala, em ke recam ne znaesh da se ebesh pa ti vidi... :wink:

A tamarce koj ti garantira deka toj i da ne si mu dala blou job sepak enma se fali kako da si dala ?

Ja taka im vikab...a dala a ne dala ja pak ke te zboram ko da si dala, em ke recam ne znaesh da se ebesh pa ti vidi... :wink:

Муабетот ти е, демек, прајте го то, ко и така ќе бидите зборани.
Поарно да бидите зборани за нешто шо сте го напрајле, отколку за нешто шо не го имате напраено..
То ти е целта на муабетот? :)

Пих, алал ми вера на изборот ако најдам некој што со овие зборови ќе ме раскажува :)
ЛОЛ, ама генерално ако е ваков кретен - и по две години да му дадеш пак ќе се испофали на сите маалски...
А ако веќе мора да каже нешто, вторава варијанта повеќе ми се свиѓа. Хихи

Ke bide zadocneto, no ne zaboraveno.
Ebanoto, ebano si e:)

Еј, да ви кажам за оваа Анастазија, каков блоу-џаб ми даде и како мешаше малата, не сте свесни. А па Тамарче не беше нишо посебно :pipi:

Муабетот ти е, демек, прајте го то, ко и така ќе бидите зборани.
Поарно да бидите зборани за нешто шо сте го напрајле, отколку за нешто шо не го имате напраено..
То ти е целта на муабетот? :)

Bash taka ...toj sto ogovara ke te ogovara a te ebel a ne te ebel...logicno bolje da te ebe ako ti se saka ..od ogovarach nema spas ... :back:

Прашање успат: Ако се познавам со девојката (колеги пример) ама ете нели после некое време првпат се среќаваме некаде или планирано излеземе и работите тргнат по добар правец и се деси „давањето“ (терминологијата вришти). Нумерирајте го тоа. Од прва, од не прва, хибридно? Јас мислам за два исходи овде, или скриена љубов, или тешка курвештина (па да се дупиш со колеги бе, онака од ќеф или недајбоже ќар).

Не, не сакам давање од прва (од нејзина страна, ја не одбивам :) ). Ако навистина тргне нешто потоа, би имал тешки предрасуди за девојката и би требало доста време да поминe додека изчезнат. 1 недела, уф колку менува и не менува. У добра смисла де.

Да, сакам one nite' stand. Второто е добро, издувување на пареа, ништо повеќе. И не ми ни треба име, ми треба тело и толку. Уште подобро ако нема име, ќе нема нели кој да „оговарам“ другиот ден на другарите (нели пошо сум машко и сум кретен). Ми се ебе, и се ебе - дурекс, собиче, работа, фала молим пријатно. Утре, ни лук јал ни лук мирисал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom