Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се трудам секогаш да сум на време, но се дешавало некогаш да закаснеш ти излегло непредвидена работа :smir:

мразам кога доцнам и се трудам да не доцнам... а мразам и да чекамм...

Јас мразам да чекам,а јас си каснам ама не многу.Но сепак кога идеме со најдобрата другарка негде,а живееме блиску и се чекаме кај мене пред зграда(а речиси секогаш идеме заедно)касниме по едно пола саат.Колку и да и зборам,да и кажувам дека нема смисла сите не чекаат,не се поправува така да секогаш каснам,ама не по моја вина.

Vo globala nikogas ne docnev no...
Sega vo posledno vreme navistina preteruvam so docnenje i poradi toa me fala sram mnogu

и јас многу мразам да чекам некого, ама за доцнење секогаш сум прва...колку и да се трудам да стигнам на време, барем 5минути мора да задоцнам...:kesa:

Ретко доцнам.Обично дури и порано доаѓам за да не ме чекаат затоа што јас многу мразам да чекам некој.

Ne docnam i mnogu se nerviram ako nekoj docni.Dobro,se slucuva 5-10min da zadocnis,razbiram...ama 30 minuti,toa e veke preterano.Mene mi e navika sekogas tocna da si bidam,a docnam koga sum dogovorena samo so edna drugarka,zasto taa redovno kasni i duri se slucuva jas da stignam 30 minuti posle dogovorenoto,a taa uste ne e dojdena.Inaku, ne sum zadocnila na uciliste,na fakultet,na praksa,na rabota....nikogas.:nenene:

Јас порано секогаш каснев но, сега некако во последно време се стабилизирав не каснам толку многу, само понекогаш

Ех, порано бев преоптеретен увек да идам предвреме, било каде.
Сега малце се одвикнав, ама пак идам порано.
И да, никогаш не доцнам.

обично доаѓам порано 5-10 минути, ама мразам кога чекам повеќе од ова време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom