Порано бев секогаш точна и ги чекав другите кои каснеа,но сега доаѓам 10 минути покасно,па се случува тие мене да ме чекаат.Инаку сум против тоа каснење,сепак,треба да се почитува договореното време.
_______________________________________________________________ ..........:salut:..........jea:...........:pishtoldz...........
Ako ne zadocnam NAJMALKU 5min-ne sum jas! I da bidam spremna na vreme, se nesto ke izleze vo poslednit moment i pak ke zadocnam... Ama zatoa i pocekuvam koga nekoj jas treba da cekam, vo slucaj toj/taa da zadocni
уф.. КАСНАМ.. секогаш секаде, на сите.. не го правам намерно дури и искрено се трудам да не закаснам.. ама како некој марфиев закон се нешто ми се случува баш тогас дури и 3 саат порани да почнам да се спремам пак ке закаснам.. и децко ми тоа го вади од кожа.. ама колку и да се трудам неможам.. ке стигнам некад на време ама ептен ретко..
Никогаш не доцнам и мислам дека тоа е една позитивна карактеристика бидејќи сите знаеме како е кога некој доцни. Секогаш си го планирам времето едно 10-15 мин. од планираното. Нормално е дека, ако сум се ветил некому дека ќе бидам во тоа време и да го исполнам ветувањето.
Па обично каснам... Но не многу.. 5 до 10 минути.. А морам да кажам дека не обожавам јас да чекам некого, па така да и јас гледам да сум точна да не ме чекаат..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.