Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
mrazam da 4ekam no ne ostavam da me 4ekaat vpro4em zatoa e dogovor na vreme ako ne go po4ituvas voopsto ne se dogovaraj neli e podobro da se bide na vreme .Stavi se na mesto koj sto 4eka 30 min. neli dosta nezgodno

Порано секогаш идев на време, дури и некогаш пред време и сите ги чекав, ама сега секогаш доцнам прво од инает зш чекав а сега ми стана и навика. Но не многу максимум 15-20 мин. :)

Мразам да чекам некој, затоа не доцкам никогаш.Стално сум точна некогаш и пред време :wink:

Се трудам да не доцнам и во 80% од случаите сум на време, ама кога доцнам доцнам и тоа по мноооогу :toe:

Никогаш не каснам секогаш сум точна на време,а кога треба да чекам некој кога касни е тогаш вриам :nerv:

Некогаш намерно доцнам за да оставам впечаток (=

Секогаш доаѓам барем пет минути порано и секогаш чекам.
Уште полошо е што речиси сите ми доцнат уште по 5-10 минути и се` се сведува на тоа дека ќе си подремам солидно време.

Не сакам да брзам и да бидам во фрка мислејќи дека доцнам и некој ме чека, највеќе го мразам тоа. Кога се случува, значи дека навистина има некаква вистинска причина.

..на договорено..често забравам..хахах:pos2:...тек после пола саат кога ќе ми се јават...хаха тогаш ми текнуа договорена сум :pos2::pos2:
инаку сакам да ме чекаат мразам да чекам..ама обично увек чекам.....значи јас секогаш сум на време или предвреме дојдена(ако не забраам..се разбира):pos2::pos2:

Mnogu! AMA MNOOGU! retko docnam koa sum dogovoren so drugari,a osobeno so postari od mene >< I ako znam deka ke zadocnam poishe od 5 min [bonton] obavezno se javuvam da kazam deka ke zadoncam i da se izvinam.I mnoogu! AMA MNOGU! mrzam da cekam nekogo! I letovo se dogovoriv so drustvovo "Masko nema kasnenje poishe od 5min a zensko od 7" i kraj, ne cekam ni sekunda poveke ><

никогаш не доцнам ама баш никогаш секогаш си го испланирам времето и стигнувам точно на време а нешто што најмогу мразам е да чекам некого кога доцни ептен ее тоа не поднесувам

Никогаш не каснам (освен некогаш кога ми касни таксито 20 минути и од памет се ваѓам :nerv:) и затоа исто така не сакам да ми каснат..Точна сум као швицарски сат :)

никогаш не доцнам и не сакам кога ми доцни некој !

Не доцнам, ретко се случува тоа, а и кога е така најмногу пет минути се во прашање. Едноставно и да сакам, не можам зошто излегувам секогаш неколку минути пред договореното време за да стигнам на време.
Исто мразам да чекам, особено долго ако чекам, а за жал така е со моите другарки, сите доцнат за било каде и да треба да се оди:toe:

доцнам скоро секогаш но само 5-10 мин :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom