Порано воопшто не каснев, али у последно време не знам што ми стана. Почнав и на фах. да се вадам со некои глупи изговори, као: Извинете што доцнам на мајка ми и фрлав ѓубре и шит :icon_razz :baeh:
Тоа е типичен балкански синдром
Не каснев, па почнав да каснам.
15 минути каснење го викале академско каснење, повеќе од тоа не чинело :uvo:
Секогаш станувам на време ама полека се спремам и се остнато и за тоа каснам :jaj:
:baeh:
Ретко доцнам, секогаш се трудам да бидам на време, и многу мразам кога чекам некого повеќе од 10 мин. а најмногу се нервирам кога тоа доцнење е неоправдано и се повторува повеќе пати. Тогаш имам чуство дека личноста со која имам договорено не ме почитува доволно, дека не сум и важна доволно, и се полнам со негативна енергија и лутина кон оној што го чекам , кон самата себе...
Porano sekogas bev na vreme na dogovorenoto mesto, duri i porano. Ama bidejki site mi kasnea i jas pocnav da kasnam, ama ne namerno tuku neznam kako ama skoro sekogas uspevam da zakasnam. Dobro ne sekogas ama pocesto kasnam po 5-10 min, ama ima i slucaevi koga ne kasnam:pos2:
ова дефинитивно-СЕКОГАШ ДОЦНАМ.....ама апсолутно скоро секогаш....мн ретко се случува да стигнам навреме.....али тие што ме чекаат си знаат како им е.......јас не сакам да ми каснат ама кога ќе се ставам на нивно место ќе се приберам и ќе си чекам...хехехех...само за автобусите сум точна...но понекогаш како и на секој и мене ми се случува да ми избега автобусот......ама што се мора се мора....
Porano sekogas pred vreme odev na dogovorenoto ama sega vecito kasnam ama ne mnogu ne drugo se zaboravam ke zagledam nesto i poslem ko ke go vidam satot brzam
Никогаш не доцнам и најмногу од се го мразам тоа!! Дури секогаш стигнувам порано едно 10 мин :smir: Не можам да поднесам да ме чека некој,со помислата дека ме чека брзам и ќе заборавам нешто или нема да се донаместам па ќе се изнервирам и ми се упропасти расположението... Подобро би чекала одколку да ме чекаат!!
А дека толку ми се неодговорни тие личности кои каснат не знам уфф...!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.