Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам рецепт, ама знам да мрчам.Добро мажи и жени дајте рецепт за тесто за кифлички?![]()
Ти ќифлички ќе правиш?!Жени дајте рецепт за тесто за кифлички?
Да не се чудиш зошто бев изненадена.Ако ве удрам со кифливе по глава дефинитивно ќе ви ја дупнам)) Какви кифли сум напраила, викенд кифла канта
![]()
Да не ги искомбинира со похувани зденкиАко ве удрам со кифливе по глава дефинитивно ќе ви ја дупнам)) Какви кифли сум напраила, викенд кифла канта
![]()
Leandric ne se nerviraj, ke ti pisam jas podocna edno najednostavno receptce za kiflici. Čim jas go napraviv i mi izlegoa kiflite petka, go pogoduvas I ti 100 posto. Samo treba da imas fat za mesenje.Ако ве удрам со кифливе по глава дефинитивно ќе ви ја дупнам)) Какви кифли сум напраила, викенд кифла канта
![]()
Еден фат шо имам да знаеш, живци искинав. Среќа оризот ми се погоди со пилето па не ме исфрија од домаLeandric ne se nerviraj, ke ti pisam jas podocna edno najednostavno receptce za kiflici. Čim jas go napraviv i mi izlegoa kiflite petka, go pogoduvas I ti 100 posto. Samo treba da imas fat za mesenje.
Зденките се стопија кифливе заб да извадиш, ебате тестото. Од тесто нема нешто поглупо за готвење, глупости.
И ја мислев ко тебе, ама почнав од "најтешкото"Зденките се стопија кифливе заб да извадиш, ебате тестото. Од тесто нема нешто поглупо за готвење, глупости.