Сејдиу се закани: Aко се подели Косово, може и Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да дојде до поделба на Косово, затоа што кога Косово ќе прогласе независност, Албанците фино-лепо ќе ги набркат сите Срби. Србија не мислам дека ќе се побуне на тоа затоа што од САД и ЕУ ќе им се завршат некои работи, можеби кандидатура за ЕУ, можеби ќе ги примат у НАТО, олеснување на визен режим, поголеми инвестиции или нешто такво...

Па со покажување заби ништо не губиме,и онака сме под континуиран бунт од внатре кој трае со години и "обесправениот народ" го спроведува на дело.Значи останува едноставно да прекинеме секаква соработка со организации на кој не сме полноправна членка а ја користат нашата територија "за мезе".Повеќе не треба да се бараат ветувања и лажни гаранции за во иднина,треба директно да се побара членство за наша соработка.Оние кој се закануваат со внатрешни конфликти не смеат да заборават дека стапот има два краја па ги оправа "обесправените".:)
На Косово сигурно не му требаат непријателски соседи од две страни и непристапност од третата,кога веќе бара преку леб погача време е и да плати за тоа а од нашите глаучи зависи како ќе ја наплатат логистиката за одржување на вештачката држава која според принципите на ЕУ не требаше ни да се создаде само до прд некоја година кога се залагаа за непроменливост на границите во Европа.

Кога ги немаш забите,сеедно на кого му ги покажуваш "вилиците".:)

Zavisi, што ако ти се направени вилиците во некоја ЕУ земја или во САД???

Ако може Косово, може Баскија, Абхазија, Корзика, Тибет, тајван, Чеченија, Трансњистрија, Фландрија, Јужна Осетија, Нагорно Карабах, Курдистан, Република Српска, Северен Кипар, Карелија, Западна Сахара.............!

А сепак Косово ќе биде, а другиве тешко.

Ако може Косово, може Баскија, Абхазија, Корзика, Тибет, тајван, Чеченија, Трансњистрија, Фландрија, Јужна Осетија, Нагорно Карабах, Курдистан, Република Српска, Северен Кипар, Карелија, Западна Сахара.............!

А сепак Косово ќе биде, а другиве тешко.
Se nadevam posle tuka site sto vikat za Kosovo ke izlezat i ke vikat Repbulike Illyrie da se priznae i da se slavi.

Se nadevam posle tuka site sto vikat za Kosovo ke izlezat i ke vikat Repbulike Illyrie da se priznae i da se slavi.

не ке викам да живее Македонија..ке имам еден непријател ослабнет а другиот ке зависи од нас истовремено држејки ги во заложништво нивните тука

шах мат

Edno e jasno Kosovo ke dobie Nezavisnost.Makedonija ke ja priznae

Одкако ќе ја примат како полноправна членка на НАТО и ЕУ,во спротивно тоа би бил само уште еден пропуст на "улава" или "алчна" влада,која не размислува за својот народ и својата држава освен за сопствениот џеб.

protest do administratorite,neznam zasto i po kaj pat povtorno se edno isto se povtoruva , temata e ista a razlicen e samo naslovot.nikoj nese drzi do temata ineznam zasto ima potreba dase diskutira za vakvi izjavi, na nekoj sitni politicari.bezpricina se sozdavaa tenzii i napnatost.pak se diskutira za natalitet, koj kogo ebe ,sto ke bide koga ke bide, i raznorazni bladanja. od site kazuvanja samo dve ili tri se povrzani so temata, se drugo e nevidena glupost i bezobrazie.za mene vakvite izjavi nese vredni za komentiranje , vakva izjava od tipot na eden obicen malski serif voopsto netreba da se komentira.za zal doagja od vrvot na eden tipicen primitivizam.:toe: :nenene:

protest do administratorite,neznam zasto i po kaj pat povtorno se edno isto se povtoruva , temata e ista a razlicen e samo naslovot.nikoj nese drzi do temata ineznam zasto ima potreba dase diskutira za vakvi izjavi, na nekoj sitni politicari.bezpricina se sozdavaa tenzii i napnatost.pak se diskutira za natalitet, koj kogo ebe ,sto ke bide koga ke bide, i raznorazni bladanja. od site kazuvanja samo dve ili tri se povrzani so temata, se drugo e nevidena glupost i bezobrazie.za mene vakvite izjavi nese vredni za komentiranje , vakva izjava od tipot na eden obicen malski serif voopsto netreba da se komentira.za zal doagja od vrvot na eden tipicen primitivizam.:toe: :nenene:
spored tebe toj e nikoj i nisto... a ti sto se zamisluvas koj si ?
covekot e car.. pameten i dobar politicar

spored tebe toj e nikoj i nisto... a ti sto se zamisluvas koj si ?
covekot e car.. pameten i dobar politicar

dada ljubcovista :)se mi lici deka si pijat kafe so LJUBCO:) pacienti od bolnicata bardovci.:pos2: :pos2:ce deli ce deli moze samo doma familijata da si ja podeli prvo samiot neka proba dase podeli:) pa posle neka deli :pos2: :pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom