Не би требало, во рецензија не треба да се открива многу за филмот, особено не крајот. Ако има било какви забелешки за нечија рецензија, пријавете, ќе изменам.Neli ne trebase da otkrivame kraj na filmovive?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало, во рецензија не треба да се открива многу за филмот, особено не крајот. Ако има било какви забелешки за нечија рецензија, пријавете, ќе изменам.Neli ne trebase da otkrivame kraj na filmovive?
Има ли некој што го нема гледано овој филм?
Прегледај го приврзокот 321787
немој сега купидон да не се фати со мене после играва, филмов е баш лесен и интересен и опушта
Автоматски споено мислење:
@Dumbledore веќе ми акна корпа што ми праќаш срценца сега?![]()
да пишувам пак за филмот?Сите го имаат гледано.
Ја немаат сите твојата среќафилмов е баш лесен и интересен и опушта
Sorry а кој беше другиот предлог ако не е тајна па може ќе ги изгледам и тој?Closer (2004)
Филмов мислам го имав гледано пред цел еден живот. И кога првпат го гледав ми се свиѓаше, вториов пат дур го гледав цело време си мислев колку добро ќе беше ако Гаспар Ное или Кроненберг го имаше режирано. Толку многу муабети и зборови кажани, а ниту еден секс не падна. Не знам зошто, ама имам чувство дека писателов на делово имал доста проблеми у бракот или со неверства или со доверба кон партнерката. Целиов филм е борба на ега, посесивности и задоволување на сопствени суети. Можеби подобро ќе излезеше ако го гледав ко театарска претстава. Дијалозите ми се предраматични и нереалистични, и колку што дијалозите беа драматични, толку Џулија Робертс беше рамна (цел милениум не сум гледал филм со неа), Натали Портман едино ми направи ќеиф. Тоа е тоа. 6 од 10
p.s
И кога ќе видам дека Сашко на мојот филм му дал шестка, ми паѓа криво што Гранде Јуве не му го прати првиот предлог, којшто ми го врати.![]()
lol komisijaкојшто ми го врати.![]()
Ќе ме колнеш и ти ко Џонтра да неам струја за Велигден.Sorry а кој беше другиот предлог ако не е тајна па може ќе ги изгледам и тој?
lol komisija
послужи сеSorry а кој беше другиот предлог ако не е тајна па може ќе ги изгледам и тој?
Одлична одлука да го одбиеш предлогот.послужи се