Се затвора фирмата Тедико!

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
После Тобако лани, McDonalds, сега се затвора и Тедико една фирмите (во услужните дејности) кои вработуваат поголем број на луге во Македонија. Стотици семејства остануваат без константен месечен приход. Каков е бенефитот од отворање нови фирми и донесување нови инвестиции, кога веќе постоечките се затвораат?

Не знам зошто. Веќе една седмица не се донесува свежа роба во продавниците. Се трошат последните залихи, не се открива ништо на никој.

Од кај искочи оваа вест... дај споделете линк, зошто некако чудно ми е Тедико да затвара :confused:

Немам линкче, баш излегува рекла казала, ама еве останува да видиме дали е така, инаку веста е од прва рака од вработени во фирмата

од како му ги земаа маркетите на преварантон и почна глобус да ги менаџира добро беше изгледа,али изгледа на чоеков му се скурчи да работи и сега гледа да се пензионира.

Во Кочани Тедико не работеше ни пола години, или така ми се чини... штом го отворија - веднаш го затворија, еве максимум 1 година да работеше... Што е причина незнам, но уште тогаш (пред 6 месеци) ми изгледаше како почеток на крајот за оваа фирма...

Според тоа што Тинекс некако стана појак исто и Веро очигледно конкурецијата си го направила своето...

Според тоа што Тинекс некако стана појак исто и Веро очигледно конкурецијата си го направила своето...

АМАН бе што збориш ? :pos:
Добро бе ти мислиш пред да напишеш нешто ? Абе исти сте со она сунѓерон по некогаш мислам дека е еден чоек со 400 акаунти на форумов, баси му гз стопаничин басиму да му го опра.
Од каде тинекс и веро влијание врз тедико, кога тедико продавниците 90% се доста одалечени од тинекс и функционираат како маалски самопослуги, а за веро да не праиме муабет.
Ова исто ко да пишеш дека керфур има влијание врз тедико, остај троа нема веќе ефтино мелено месо за чофтиња :pos:

Не знам зошто. Веќе една седмица не се донесува свежа роба во продавниците. Се трошат последните залихи, не се открива ништо на никој.

Тедико константно го прај то нешто. Се шо се троши не се рефрешира. Имаш некој поиздржан аргумент?

АМАН бе што збориш ? :pos:
Добро бе ти мислиш пред да напишеш нешто ? Абе исти сте со она сунѓерон по некогаш мислам дека е еден чоек со 400 акаунти на форумов, баси му гз стопаничин басиму да му го опра.
Од каде тинекс и веро влијание врз тедико, кога тедико продавниците 90% се доста одалечени од тинекс и функционираат како маалски самопослуги, а за веро да не праиме муабет.
Ова исто ко да пишеш дека керфур има влијание врз тедико, остај троа нема веќе ефтино мелено месо за чофтиња :pos:
Имаш право, каква врска има Тинекс и Веро со Тедико. Малце чудна е логикава :)

А ти добро, мислам лошо познат абе од уста не ме извади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom