- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 621
- Поени од реакции
- 612
Тедико константно го прај то нешто. Се шо се троши не се рефрешира. Имаш некој поиздржан аргумент?
Не. А ти имаш поиздржан аргумент дека "Тедико константно го прај то нешто"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тедико константно го прај то нешто. Се шо се троши не се рефрешира. Имаш некој поиздржан аргумент?
Сакаш заерено на нотар или?Не. А ти имаш поиздржан аргумент дека "Тедико константно го прај то нешто"?
АМАН бе што збориш ?
Добро бе ти мислиш пред да напишеш нешто ? Абе исти сте со она сунѓерон по некогаш мислам дека е еден чоек со 400 акаунти на форумов, баси му гз стопаничин басиму да му го опра.
Од каде тинекс и веро влијание врз тедико, кога тедико продавниците 90% се доста одалечени од тинекс и функционираат како маалски самопослуги, а за веро да не праиме муабет.
Ова исто ко да пишеш дека керфур има влијание врз тедико, остај троа нема веќе ефтино мелено месо за чофтиња![]()
Сакаш заерено на нотар или?
Сите работи шо му се трошат не ги осежуаат туку ги пласираат ѓубрињата од друга марка дури не стигни следна пратка.
ОК, може имаш информации во врска со Тедико, но и јас имам информација кажав погоре од вработени, дека нешто се случува, не знам што мислиш под аргументи ама еве немам други аргументи, останува да видеме што е...да не ја водиме работава на инает...бај д веј...купи си нова тастатура![]()
Затоа што очигледно ти не пазаруваш за дома можеби и затоа така размислуваш. Без разлика на колку се наоѓа метри км и сл. Ако на пр тинекс има цени кои се далеку пониски од Тедико а тедико ти биде до газот ти каде ќе одиш во тедико или во тинекс? јас би отишол се разбира во тинекс. Бидејќи ако купуваш на 3-4 производи нормално дека не ти се с исплати да одиш до тинекс но ако купуваш производи над 40+ тогаш секако дека ќе ти се исплати. Така да во Македонија секогаш народот гледа да оди онаму каде што му е поефтино.
wtf?
I ako mu e poeftino vo Vero i vo Tineks na narodot,svrsile rabota... pa vero poskap e od malska prodavnica vo centar na Skopje...
Ти наброја неколку фирми што се затвориле и една (Тедико) во најава . Јас знам уште толку фирми што се во најава дека ќе се затвараат(исто информации од прва рака од блиски роднини вработени во истите фирми).Не би сакал да ги именувам кои се. Едноставно им рекле на вработените барајте си друго чаре,за скоро време компанијата се затвора. А на тоа претходеше намалување на платите во 2 - 3 наврати во последните година ипол. Така што воопшто не сум изненаден за ова што го кажуваш за Тедико.После Тобако лани, McDonalds, сега се затвора и Тедико
Жално би било Тедико да затвори, затоа што добра е услугата и цените кај нив, а и доста време работи![]()
Хм, приметувам дека ако нешто снемало, не носат нови залихи. До гз ми е, не сакам да го затворат![]()
од како му ги земаа маркетите на преварантон и почна глобус да ги менаџира добро беше изгледа,али изгледа на чоеков му се скурчи да работи и сега гледа да се пензионира.
Тој велешанецот педерот преварант бело светски шо беше газда на тедико.Кој преварант бе курле?