Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зашто би се плашеле од темнина.
BTW незнам дали сте ја гледале онаа реклама (знаењето е сила, знаењето е моќ) каде што Ајнштајн го прашува неговиот професор дали темнината постое. А он му вика дека постое. Потоа Ајнштајн му вели: Не, темнината не постои, тоа е само недостаток на светлина, бидејќи светлината можеме да ја измереме, а темнината не.

ХАхахахахахах лооол од темнина да се плашам хахаха вака не а да сум у шума у ваква работа можеби ке ми биде страв а така само во темнина нема од што да ми е страв што да не гавол ке ти излезе хаха ЛОЛ!

Не. Као копиљ ептен се плашев, сеа не.

Нема причина.

А се плаши ли она од мене?

Не се плашам, дури ја претпочитам, сакам собата повеќе да ми е темна, или пригушено светла, отколку светла. За спиење, се разбира, тотален мрак, освен во периоди како овој кога заспивам после изгејсонце, а немам у соба ролетни :icon_lol: И после несоници...

Знам некогаш самата да се нафурам на некои лоши хорори во глава, на пример да помислам дека има мртов леш (а каков е леш, ако не мртов :pos: ) под мојот кревет, и ме фаќа језа малце. :) Ама тоа е како резултат на дефицит на гледање на хорор филмови, па морам да си смислувам сама во глава, за да стимулирам центарот за страв. :icon_lol:

Не. У темница спијам. :tv:

Не се плшам нема реасон да се плашам, ако не е темно не можам да заспам..

Единствено у темнина сега може да се уплашам ако сум сам у шума негде, инаку на позната територија не може да ме исплаши ништо

во каква и да е темнина јас умирам од страв...еве на пример еднаш со друштво влеговме во напуштена куќа ,никој не се плашеше јас умирав ми се чинеше готова сум...ова е поврзано со мојот страв од духој шо во последно време мн сонувам

Да не имаш викано дух па сеа те мачи ххеххехе. Инаку ако сонуваш духови оди во црква кај поп..

во каква и да е темнина јас умирам од страв...еве на пример еднаш со друштво влеговме во напуштена куќа ,никој не се плашеше јас умирав ми се чинеше готова сум...ова е поврзано со мојот страв од духој шо во последно време мн сонувам
Како успеа да заклучиш дека сонуваш духови, како изгледаат ?

не ме фаќа секогаш ама зако во скоро време имам гледано хорор филм цела се тресам затоа не гледам хорори

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom