Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Od koga go gledav filmo Emily Rose,nema sansa da zaspijam bez malku da vleguva svetlina vo sobata:):):)
Seriozno,ne mozam da spijam vo crna temnica,ili bez televizor,oti mn razmisluvam,a ko ce razmisluvam ne mi idi son...

Абе јас бог да чува сум.Како мала ич не се плашев од темнината,воопшто не ми било страв,ни кога ќе гледам хорор филм после тоа не ми било страв.
А сега,не знам зашто,почна некоако многу страв да ми биде,до пред некое време не ми беше,ама сега,не знам,се мислам има некој позади мене,и си правам некои филмови и затоа многу ми е страв.После филм не ми е страв,туку општо некогаш ќе ми текне на нешто и ќе ме фати паника,и палам светло или ќе убрзам одење.

сега на пример во собата се да е темно не се плашам ,ама да одам во планина и да нема светло ....ауу:).A кога ке гледам хорор филм после едно 10 - 15 мин можно е да ме фајка страф се си мислам дека ке ми излезе нешто.

da i toa kakooo mi e strav u temnica :kesa: svetlo si e svetlo :wink:

ako sum sam vo kukja...i gleam horror film e togas...togas...e togas tesko mene hahahaha

Ako neko se seca imase na vremeto
serija so ova ime "Se plasite li od temninata?"
ja da vi kaza ne se plasa ,osvin koa ke me napadna demonii
toa imam da vi kaza
+ babo ako me gledas mnogu te pozdravuvam i site komsii
i site so me gledaat vo republikava i potesno

Нее. Воопшто не се плашам од темнината. Напротив ја обожавам.

Јас ја обожавам..ама само кога компјутерот е уклучен...

lele da serijata..epten bev mal ko ja davaja "se plasite li od temninata" i epten strav mi bese..bas sakam pak da ja gledam

hehehe ama dzabe sea nema da ti bide strav i nema da ti bide interesna kako porano koga si bil mal:)

Не се плашам од темнината,ме возбудува најповеќе кога е тивко во темнината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom