Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Кога бев мал многу се плашев од темнината,сега не освен во планина... ако е ептен темно може малку да ме фати страв :D

Кога бев мал многу се плашев ама стварно многу ..!! сега НЕ!!! :vozbud:

OveR..!! This is my destiny..!!!

На темницата гледај како на отсуство на светлината, а кога е темно и никој не те гледа можеш да правиш многу работи....
точно, јас не се плашам од темнина поради истите причини што ги кажа воне па...то е тооо...

Sakam temica, mi dava sansa da se smiram i da razmisluvam, kako da dobivam vreme samo za sebe, no nekogas (mnogu retko) moze da ima sosem sprotiven efekt

Уфф, само кога сум сам..како ноќеска..сам бев, и само слушам да мрдне или да тропне нешо..КОМА:vozbud:

Dokolku slusam ili gledam nekoi mornicavi raboti da posle mi e strav sama da sum vo temnica.Mi se ima sluceno vo Bitola lani cimerkite si zaminaa a jas ke gledam filmovi zasto nemase so da pravam drugo,najcesto gledam horori zasto i mi se omileni i posle da si legnam,izgasiv se,zakluciv ali...se nesto mi se precinuvase de nekoj kako cekori,senki...i dosta vreme mi trebase da soberam hrabrost da stanam da zapalam lamba :)

Порано се плашев докај 12-13 години, ама после не знам шо случи сакав да седам во темно и се надевав дека ќе ми дојде бугимен да ме нападне па да го скршам од мавање изгледа у пувертет почнав да влегувам тогаш и почна да ми врие крвта, сеа мака неам.

Абе понекогаш искрено и јас се плашам ...посебно ако гледам некој хорор филм преку денот мах. до 5 сато..ако гледам навечер хорор нема да ми биди страв...нз ни јас како али то е то :):):)

јас искрено не се плашам од темница ! но се плашам од 3 часот на сабајле... откако го гледав егзорцизмот на емили роуз, ми се создаде некој комплекс лол... секогаш некако се ежам коа ке дојде 3 сатот сабајле....

Ами ако си во дискотека то време ? :pos:

А што има во темница , а што нема на светло ??

Ами ако си во дискотека то време ? :pos:

Хаха ,а ако си у дискотека и да снема струја , ќе биде работата "Јебига , сви смо се гурали" :)

На темава иначе..дали се плашам..Ако иам гледано хорор некој , да се плашам , иначе не..Уствари да ,страв ми е да не се пукнам негде..врата на пример ( од искуство:) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom