Се гнасите ли од другите?

• Креатор на темата Креатор на темата NapsteR
  • Време на започнување Време на започнување
Бев порано. И до ден денес имам некои ретардирани навики во поглед на хигиената. Раце мијам ко луда. После пишување на тастатура пример. :icon_conf Храна не допирам ако не ми се чисти рацете. Лице не допирам ако не ми се чисти рацете. Вода од чешма не пијам ако не ми се чисти рацете. Пари ако пофаќам, нема шанса било што друго додека не измијам раце. Надвор ако сум, првото нешто после влегување дома - раце миење. И мал милион вакви.:uvo: :puka:

За гадење од луѓе... Не се гадам. Ама малку ги има.

Па сеа не се гнасам премногу , а и плус зависи и од човекот али од моите другари не се гнасам

Треба да се пази,ама сега до толку па да се гнасам не...порано повеќе, на пр. сум прашувал на миена чаша од која страна е пиено последен пат (иако е измиена), се гнасам од пот и реа...ама сега за сега умерено

Бев порано. И до ден денес имам некои ретардирани навики во поглед на хигиената. Раце мијам ко луда. После пишување на тастатура пример. :icon_conf Храна не допирам ако не ми се чисти рацете. Лице не допирам ако не ми се чисти рацете. Вода од чешма не пијам ако не ми се чисти рацете. Пари ако пофаќам, нема шанса било што друго додека не измијам раце. Надвор ако сум, првото нешто после влегување дома - раце миење. И мал милион вакви.:uvo: :puka:

За гадење од луѓе... Не се гадам. Ама малку ги има.

Е да после фаќање пари моментално миење раце...:helou:

Se gnasam koga ubava cura koja sum ja shmekal ke me iznenadi so zhdriganje...
ako nesto se gnasam toa e koga devojki mi zdrigaat!...

се гнасам ама не претерано од се

Се гнасам ама зависи од ШТО и од КОГО

Се гнасам кога делам јадење пиење.Ама зависи кои се луѓето.

А на јадене шо сакате ми говорејте или шо било да гледам нема да се гнасам.

Чудно а.

многу се гадам до се и сешто, но не и од земање гриз и делење пијалок со повеќето пријатели:pipi:

Се гнасам и јас од делење пијалок со другите, но спортист сум, и од 6 шишиња пиеме 20 луге, шо да праам. Но почнав последните месеци од дома да носам. Плус се гнасам бидејки има вируси кои лесно се пренесувааат.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom