Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
:nenene::nenene::nenene:
naughty_oral_sex_christmas_hoodie_tshirt-p235652293285904685qjmn_400.jpg

Јок , обожавам го вкусот на вагиналните сокови , да си играм со клитот со јазикот , и да и правам "motorboat" на вагината .. мммм...

Нема од што да се гадам, едноставно уживам во орален секс и повеќе од што треба.....

Да се гадам.. Не се гадам.. Меѓутоа од никогаш не сум сакал она кефски да давам, но секогаш практикувам да давам.

Глупаво е само да примаш.. Така да.. Обостраното задоволнство е најдобро. :baeh:

Да се гадам.. Не се гадам.. Меѓутоа од никогаш не сум сакал она кефски да давам, но секогаш практикувам да давам.

Глупаво е само да примаш.. Така да.. Обостраното задоволнство е најдобро. :baeh:

Koлку само вришти постот.:ija::pos2:

Па денеска без оралка па не е интересно, рипна стандардот ако порано се започнуваше со покажување колена денес тоа ти е оралка...
Уживам и кога ми прават и кога јас правам....вагинални сокови ммм...мјам мјам мјам
100304015013french_anti_smoking_oral_sex_advertisement_girl.jpg

обожавам да лижам горе ,доле ,внатре уф уф ,и да ми даваат али само да свршавам у уста пошо шубе е некако врз неа да ја праам лом ...
оралката е цела наука и мислам дека е врх од сите чинови шо постојат!
:pusk:

Како може од несакање на некоја да и свршам у уста?

Мислам, да не се лажеме:icon_lol:
хахахаххахахахахах се смеам до солзи те подржувам во ова дефинитивно, значи може да не и кажеш да и свршиш али несакајќи омг хаха:vozbud:

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, се ПРЕСМЕАВ
случајно налетав на еден бугарски напис и откако го прочитав ова ЦЕЛИ 5 минути се смеев
:kesa::nesvest:Најпросто кажано, таа или сака да ти прави свирка, или не. Да се опитваш да ја накараш да направи нешто, което не иска, е меко казано неучтиво.

:pos2::pos2:да ти прави свирка :pos2::pos2::pos2:

прочитајте сами повеќе под 29 на : http://ala-bala-sepphoras.blogspot.com/2009/03/blog-post_9427.html

Воопште не се гадим.Ми е убавко и слатко кога излижам некое слатко и депилирано пиче :back::back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom