Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Tesko da se gadam :baeh:

едитирано од администратор: уште еднаш ваков испад и идеш на мал одмор.

Оралка<3 Некогаш дури и поубав од оној нормалниот. И коа даваш и коа ти даваат е фино.

Поради коментаров:

Може мене некој од мажиштава на форумов да ми го објасни целиот феномен околку оралката?
Што има толку посебно што го нуди оралниот секс што го нема во аналниот или вагиналниот?
Или финтата е во психолошкиот момент дека и го ставате на неоја у уста?
Не ми е јасно зашо се крева толкава фама околу оралката и зашо е толу посакувана од мажите...
Ќе ми долови некој или тешко...?
Она со психолошкиот момент... држи до негде вода(индивидуална работа) ама има и повеќе од тоа. Види, тука е јазикот (и неговите безброј можни движења), поигрување со рацете, шмукањето, звукот(не е ист нели?), некои се палат да ја гледаат додека те задолува - уствари не некои туку сите (у очи)... Е па сето ова придонесува да ние машките буквално чуриме... Задоволството е убаво но е различно од вагиналниот секс (незнам дали е различно од аналниот - не сум пробал)...
П.С. А ти можеш нам да ни опишеш што сакате вие женските додека ние машките орално ве задоловуваме?

Поради коментаров:

Може мене некој од мажиштава на форумов да ми го објасни целиот феномен околку оралката?
Што има толку посебно што го нуди оралниот секс што го нема во аналниот или вагиналниот?
Не ми е јасно зашо се крева толкава фама околу оралката и зашо е толу посакувана од мажите...

Види, вагината и чваро немаат јазик.

Поради коментаров:

Јас сакам обострано задоволство после добро палење убаво е пичето да се излиже,паралелно масирајќи ги срамните усни,па побавна...мене секс без оралка не ми е секс..а што се однесува до тоа кога жената пуши...епа има разликма од женска до женска,едните пушат како утки па треба да им даваш убатства дека треба уствари истовремено и да шмукаат одржувајќи константен притисок значи не е проблем.бидејќи еднаш се кажува...а инаку оралниот секс е алфа,а пак коитусот е омега на самиот чин.

Анален не знам...немам дупено во анален,не ми е филм:)

Јас на пример сакам кога госпоџата ми дава орално задоволсто сакам тоа да биде со такт. 3/4нски такт.

Раз-два, раз-два, раз-два-три,Раз-два, раз-два, раз-два-три...

Ем ја едуцирам музички, ем задоволство обострано.

Далеку од тоа да се гадам , напротив се што е од девојка ми го обожавам и сакам !

И психолошки моменат, али и joy е таа ствар. Во секој случај +1 на постот над мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom