S
smart ass
Гостин
Оралката е дејствие во кое жената го пумпа мажот како балон... а тој лета во облаци се до моментот, кога тој сакајќи да полета ќе исфрли дел од својот товар за да биде полесен!
Еее,ами мажот кога лиже путе...а,и тоа се убаини..стимулирање на срамните усни со прстите(палец и среден прст минеш нагоре надолу..) додека со јазикот и усните ја доведуваш до лудило...
Мене ми е убаво обостран орал...нема салам секс без орал.барем за мене.
Башка задоволство е да пружаш задоволство...така:smir:
Така така, вшмукување закон она плуп, плуп да прави, а во уста свршување не....на стомаче и на цициња лепота...
Абе треба да знаат...ма човече вените мислам ќе ми испукаат

:pos2::pos2::pos2:
Спермата никогаш повкусна
![]()
И девојките отсега ќе можат повеќе да уживаат во оралниот секс, благодарение на новиот додаток во исхраната кој вкусот на спермата ќе го промени од непријатно соленкаст, во благ и овошен.
Sweet Release Male е додаток во исхраната, 100% природен, а се состои од мешавина од природни овошни состојки (јаболка, манго, брусница, боровница, цреша и друго).
Се конзумира два пати дневно пред оброкот и за неколку недели спермата ќе има вкус и мирис на јаболка.
![]()
Изгледа како идеално решение за сите оние на кои оралниот секс им е одбивен поради непријатниот мирис и вкус на спермата.
Овој нов начин за подобрување на сексуалниот живот, попрецизно кажано на оралниот секс, е вистинско изненадување, и за мажите и за жените.
Мажите уживаат во оралниот секс и веројатно би сакале да бидат почесто почестени со него, но за повеќето жени е одбивен токму поради вкусот и мирисот на спермата.
![]()
Благодарение на овој додаток во исхраната, жената на крајот од оралниот секс нема да биде непријатно изненадена.
Но тоа не е се!
Освен тоа што ќе го подобри вкусот и мирисот на спермата, воедно е делува и антибактериски, го зајакнува имунолошкиот систем, содржи омега-3 и омега-6 и го намалува холестеролот. Не се забележани нуспојави, а можат да го конзумираат и вегетаријанци.
![]()
Покрај препаратот треба да знаете и кои други начини се потребни за да го подобрите вкусот на спермата.
Чекор 1
Иако ова е голем чекор, воедно е и најголем. Значи, за подобрување на вкусот на спермата, потребно е да се намали внесувањето на кофеин, никотин и алкохол. Со други зборови, поретко цигари, кока кола или пиво. Наместо тоа пијте вода. Два литри вода дневно се доволни за прочистување од разните токсини.
Чекор 2
Јадете што повеќе овошје и зеленчук. Особено лубеница, ананас, брусница, манго и цитрони.
Чекор 3
Нема ништо лошо во повременото конзумирање зачинета храна или повеќе лук и кромид, но доколку планирате заеднички викенд, едноставно заборавете на тоа. Лукот, кромидот и зачинетата храна и даваат дополнително непријатен вкус на спермата. Наместо тоа земете цимет, цитрон, целер, мента...
#
Ај сега да те видам дали ќе гризаш илки ќе бараш уште :smir:
ај ебаго за ваков булшит ќе трошиш пари....башка фетиш..некако ми стои.
Еј помалце цигари и кафе....ЈОК БРЕ...и џена џејмисон дај ми ја не и течам у уста ако неќе....
П.С абе имаше една сцена лезбо со неа во купатило со друга типка...плочките беа шаховски...ЛОЛ ме излуди.