theMac3donian
Мак3донецот
Демократија!!!
Секој има право да тропа глупости и СДС и тој што го напишал ова.
Секој има право да тропа глупости и СДС и тој што го напишал ова.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нееее, на гласачко ливче само да стои ВМРО-ДПМНЕ и никоја друга партија.
Значи се гледа кој е "комуњар"...![]()
И сите србомани и wannabe срби од СДСС. Ќе останат само чистачите во просториите на СДСС.А ДА СЕ ПРОТЕРААТ (или стрелаат, што е доста паметна идеја) СИТЕ ОНИЕ КОИ ИМААТ БУГАРСКИ ПАСОШИ И ВО СЕБЕ КРИЈАТ ЕДЕН КУП БУГАРО-ФАШИЗОИДНИ ИДЕИ ЗА УНИШТУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКОТО?
Но што ќе се случи тогаш?
ВМРО ДПМНЕ ќе остане со само 20% членство, све бугар до бугар, ебаго
сите србомани, сите бугарофили како тебе, сите гркофили, албанофили да се спопалат на плоштад Македонија еве на пример. Ептем јака симболика ќе биде. И конечно ќе си речам во себе барем имало ГОСПОД и барем ГОСПОД ја сака Македонија.И сите србомани и wannabe срби од СДСС. Ќе останат само чистачите во просториите на СДСС.
Парадокс! Србоман проповеда Македонија на Македонците! Не фала. Македонец, како мене, не татарофил, срвофил, или гркофил го посакува тоа.сите србомани, сите бугарофили како тебе, сите гркофили, албанофили да се спопалат на плоштад Македонија еве на пример. Ептем јака симболика ќе биде. И конечно ќе си речам во себе барем имало ГОСПОД и барем ГОСПОД ја сака Македонија.
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ. СМРТ ЗА ПРЕДАВНИЦИТЕ!
А ДА СЕ ПРОТЕРААТ (или стрелаат, што е доста паметна идеја) СИТЕ ОНИЕ КОИ ИМААТ БУГАРСКИ ПАСОШИ И ВО СЕБЕ КРИЈАТ ЕДЕН КУП БУГАРО-ФАШИЗОИДНИ ИДЕИ ЗА УНИШТУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКОТО?
Но што ќе се случи тогаш?
ВМРО ДПМНЕ ќе остане со само 20% членство, све бугар до бугар, ебаго
Како само за тебе изумрела демократијата, и да знаеш дека живееш во заблуда !!!Za kakva demokratija zboruvame?Ovaa drzava nema demokratija.Poseizgleda demokratijata odamna izumre,koga vie pod direktiva na vasata partija zagovarate,prestanuvanje na postoenjeto na SDSM.Pa neka nema drugi partii osven VMRO DPMNE.Taka barem ke go locirame vinovnikot.Ova poveke lici na zagovaranje diktatura.
Nemam nisto licno,no mislev deka ziveam vo demokratsko opstestvo,no da ne sum ovie godini vo zabluda?