СДСМ да се забрани со закон

• Креатор на темата Креатор на темата Makedon_20
  • Време на започнување Време на започнување
Демократија!!!
Секој има право да тропа глупости и СДС и тој што го напишал ова. :D

Ај :locked: на темата.

1. Не е во духот на ВМРО-ДПМНЕ и демократијата.
2. Се надоврзува на систем кој беше кобен за Македонија.
3. Контрапродуктивно делува на умот
4. Троши време на форумџии, арчи простор на екранот и завзема простор на серверот.

Za kakva demokratija zboruvame?Ovaa drzava nema demokratija.Poseizgleda demokratijata odamna izumre,koga vie pod direktiva na vasata partija zagovarate,prestanuvanje na postoenjeto na SDSM.Pa neka nema drugi partii osven VMRO DPMNE.Taka barem ke go locirame vinovnikot.Ova poveke lici na zagovaranje diktatura.
Nemam nisto licno,no mislev deka ziveam vo demokratsko opstestvo,no da ne sum ovie godini vo zabluda?

Абе ако веке може да се бира кој е за забрана со закон ке треба 99.9% од париите во Мак. да се забранат!

А ДА СЕ ПРОТЕРААТ (или стрелаат, што е доста паметна идеја) СИТЕ ОНИЕ КОИ ИМААТ БУГАРСКИ ПАСОШИ И ВО СЕБЕ КРИЈАТ ЕДЕН КУП БУГАРО-ФАШИЗОИДНИ ИДЕИ ЗА УНИШТУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКОТО?

Но што ќе се случи тогаш?

ВМРО ДПМНЕ ќе остане со само 20% членство, све бугар до бугар, ебаго

А ДА СЕ ПРОТЕРААТ (или стрелаат, што е доста паметна идеја) СИТЕ ОНИЕ КОИ ИМААТ БУГАРСКИ ПАСОШИ И ВО СЕБЕ КРИЈАТ ЕДЕН КУП БУГАРО-ФАШИЗОИДНИ ИДЕИ ЗА УНИШТУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКОТО?

И сите србомани и wannabe срби од СДСС. Ќе останат само чистачите во просториите на СДСС.

И сите србомани и wannabe срби од СДСС. Ќе останат само чистачите во просториите на СДСС.
сите србомани, сите бугарофили како тебе, сите гркофили, албанофили да се спопалат на плоштад Македонија еве на пример. Ептем јака симболика ќе биде. И конечно ќе си речам во себе барем имало ГОСПОД и барем ГОСПОД ја сака Македонија.
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ. СМРТ ЗА ПРЕДАВНИЦИТЕ!

сите србомани, сите бугарофили како тебе, сите гркофили, албанофили да се спопалат на плоштад Македонија еве на пример. Ептем јака симболика ќе биде. И конечно ќе си речам во себе барем имало ГОСПОД и барем ГОСПОД ја сака Македонија.
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ. СМРТ ЗА ПРЕДАВНИЦИТЕ!
Парадокс! Србоман проповеда Македонија на Македонците! Не фала. Македонец, како мене, не татарофил, срвофил, или гркофил го посакува тоа.

Е баш така, кога ќе станам премиер (здравје боже за 20-тина години), првата работа, првиот работен ден ќе ги протерам сите што имаат бг пасши, зашто, нели, немаат што да бараат тука и нека си одат при мајка Блгарија...п.с ако остане некој македонец до тогаш овде без пасош...

Za kakva demokratija zboruvame?Ovaa drzava nema demokratija.Poseizgleda demokratijata odamna izumre,koga vie pod direktiva na vasata partija zagovarate,prestanuvanje na postoenjeto na SDSM.Pa neka nema drugi partii osven VMRO DPMNE.Taka barem ke go locirame vinovnikot.Ova poveke lici na zagovaranje diktatura.
Nemam nisto licno,no mislev deka ziveam vo demokratsko opstestvo,no da ne sum ovie godini vo zabluda?
Како само за тебе изумрела демократијата, и да знаеш дека живееш во заблуда !!!

сдсМ си го кажаа ставот за името.Јас мислам дека треба да се истреби таа партија од корен...тој мене ќе ми менува име,мамата заева да му ја ебам...гомно едно...па уште билатерално да не викале како сакале...пизди едни сдсм-овски...:tapp:

site od taa komunjarija treba da se isteraat od drzavava, ja unistija,mamiceto nivno. i sega B.C se vraka za lider i uste ima smelost da vika na Gruesvki, :' KE SE VIDIME NA IZBORI I KE DOKAZEME KOJ E KOJ VO POLITIKATA".
pa mamicu ti ebam lopovska ja dovede zemjava u propast i uste se nadas na glasovi od narodot na koj 17 god go ebes u mozok. Ma samo Ausvic za nego i tie marionetite so nego:costumed2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom