Scream Music Festival @ Метрополис Арена - 18.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Па тешко дека он е онсовач пошо првиот албум на Морал кога излезе он имал околу 11-12 години така да.....

My bad, он им е вокалист.
На час сум, се брзав да напишам оти ми стегнаа клуч

--- надополнето ---

Не можам да го изменам претходното мислење, па...
VAZNO IZVESTUVANJE!!!!!

VRATITE ZA VLEZ KE BIDAT OTVORENI VO 18.30 CASOT.

KONCERTOT POCNUVA VO TOCNO 20.00 CASOT.
...NE ODGOVARAME ZA POSETITELITE KOI STO NEMA DA VLEZAT NA VREME, ZA BENDOVITE KOI STO KE GI PROPUSTAT!

ZARADI KOMODITET KE BIDE PUSTENA I HALA 2, KADE STO KE MOZE DA ODMARATE,DA JADETE I SLICNO.

IZLEGUVANJE NADVOR KE NEMA.

Дали е тачен што прави Геј геј и компанијата? Што као демек ќе го затворат влезот и нема излегување надвор... Знаев дека овој не е за организирање на било какви настани, ама ај ќе видиме.

Океј си се кристијан и џеј џеј. Се учат да прават фестивали и концерти :)

Мене лично ептен ми одговара ваков лајн ап. Ќе уживам на Беј д Фиш и Негатив, па после ќе бркам жени. Од бендовите ќе праам само по фотка-две колку да имам за на сајт :)

My bad, он им е вокалист.
На час сум, се брзав да напишам оти ми стегнаа клуч

--- надополнето ---

Не можам да го изменам претходното мислење, па...

Дали е тачен што прави Геј геј и компанијата? Што као демек ќе го затворат влезот и нема излегување надвор... Знаев дека овој не е за организирање на било какви настани, ама ај ќе видиме.
Абе како у школо да е публикава. Вакво известување ако има некаде по светов, слободно стајте да споредиме кое е поавторитативно.

Па сеа некој имал среќа да е во состојба да организира концерти ама колку тоа го знае е друго прашање. Малце е нелогично ова ама така му испаѓа. Известувања што се менуваат на секој сат, не одговарале за тоа ако сме пропуштеле некоја група ??? Па добро бе тоа мислам дека на сите им е јасно, некои работи не мора да се кажат. Само вратите нека се отворени и лајнапот да се каже.

Ајде де, шо му се замарате толку, кулирајте, што сака нека биде, само убаво да си поминеме ;)

Како што и мислевме први се Bei the fish. Бар така им стои на фб.
Едит: и има нешто организација или слабо?
Организација слабо нешто,а би можеле да одиме пред концертов во некој од кафичите блиску до метрополис....

Организација слабо нешто,а би можеле да одиме пред концертов во некој од кафичите блиску до метрополис....

Младичу од каде си ти? Дали знаеш дека во круг од 1 км НЕМА кафичи. Има два ресторани, еден со разумни цени, и еден скап.

Останатите карти се продаваат по 1.000 денари, на врата сигурно ќе бидат 1.200 денари.

Кому му фали карта нека ме побара преку пп.

Јас сум од Гв лошо се искажав знам дека има само ресторани....Иначе на нив мислев...

Абе остајте тоа собирче пред настанот, дајте ако има некој заинтересирано за афтер парти да ми праи друштво на автобуска :)

Океј си се кристијан и џеј џеј. Се учат да прават фестивали и концерти :)

Мене лично ептен ми одговара ваков лајн ап. Ќе уживам на Беј д Фиш и Негатив, па после ќе бркам жени. Од бендовите ќе праам само по фотка-две колку да имам за на сајт :)

Тончи, нели ти плукаше по бендовите на почетокот на темава, биле полумузичари, лешинари, печалеле на грбот на луѓето кои не знаеле што е квалитетна музика, плукаше по музичката (не)култура кај нас, а сега те гледам и тебе на концерт:uvo:

Абе остајте тоа собирче пред настанот, дајте ако има некој заинтересирано за афтер парти да ми праи друштво на автобуска :)

Во колку, шо како, де кажи да видам дали ми одговара и мене :icon_lol:

Ние се имаме веќе десеттина души, но договорени сме веќе се. Ако сакате може таму да се најдеме, да се запознаеме, ако се собирате:smir:

Ај еден глуп коментар за македонскиот експертизам

Како и за се во Македонија има невиден број на експерти за се. А кога ќе дојде муабет за некоја филозовска тема - во која нема крајна вистина - како што е музика, ќе се биде најдебатирана тема со денови.

Почнав да помислувам дека се тера дебата не дали една музика е добра или лоша туку ако не слушаш андерграунд немаш појма што е добра музика.
Ако не си носел мочана јакна, не ти ја скршиле раката на шутка (од почетокот на дебатата, да не цитирам), ако не слушаш музика што само ти и уште 20 скинери ја слушаат (Лајбах-за мене националистички и фашизоиден бенд), ако не слушаш музика што само ти и уште двајца сосема случајно ја слушнале (Џетро Тул-by the way буљвиот фронт мен е многу интересен лик, ама музиката не им ја сакам), тогаш немаш појма што е музика. Чудна трка во желбата да се биде посебен.
И дополнително, ако има некој идеја каде вечерва се случува нешто во Скопје, (што не е редовна програма на скопскиве клубови), а парите 400 Денари не му се проблем. слободно нека предложи. Имам карта може и да му ја подарам на тој што ќе даде подобар хепенинг во Скопје за вечер. (ПС само тоа да не биде Topless sensation во Хард Рок)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom