Fear and loathing
>pleb
- Член од
- 31 јануари 2011
- Мислења
- 779
- Поени од реакции
- 382
Таму е, он е основач на групата.
Па тешко дека он е онсовач пошо првиот албум на Морал кога излезе он имал околу 11-12 години така да.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таму е, он е основач на групата.
Па тешко дека он е онсовач пошо првиот албум на Морал кога излезе он имал околу 11-12 години така да.....
VAZNO IZVESTUVANJE!!!!!
VRATITE ZA VLEZ KE BIDAT OTVORENI VO 18.30 CASOT.
KONCERTOT POCNUVA VO TOCNO 20.00 CASOT.
...NE ODGOVARAME ZA POSETITELITE KOI STO NEMA DA VLEZAT NA VREME, ZA BENDOVITE KOI STO KE GI PROPUSTAT!
ZARADI KOMODITET KE BIDE PUSTENA I HALA 2, KADE STO KE MOZE DA ODMARATE,DA JADETE I SLICNO.
IZLEGUVANJE NADVOR KE NEMA.
Абе како у школо да е публикава. Вакво известување ако има некаде по светов, слободно стајте да споредиме кое е поавторитативно.My bad, он им е вокалист.
На час сум, се брзав да напишам оти ми стегнаа клуч
--- надополнето ---
Не можам да го изменам претходното мислење, па...
Дали е тачен што прави Геј геј и компанијата? Што као демек ќе го затворат влезот и нема излегување надвор... Знаев дека овој не е за организирање на било какви настани, ама ај ќе видиме.
Организација слабо нешто,а би можеле да одиме пред концертов во некој од кафичите блиску до метрополис....Како што и мислевме први се Bei the fish. Бар така им стои на фб.
Едит: и има нешто организација или слабо?
Организација слабо нешто,а би можеле да одиме пред концертов во некој од кафичите блиску до метрополис....
Океј си се кристијан и џеј џеј. Се учат да прават фестивали и концерти
Мене лично ептен ми одговара ваков лајн ап. Ќе уживам на Беј д Фиш и Негатив, па после ќе бркам жени. Од бендовите ќе праам само по фотка-две колку да имам за на сајт![]()
Абе остајте тоа собирче пред настанот, дајте ако има некој заинтересирано за афтер парти да ми праи друштво на автобуска![]()