Scream Music Festival @ Метрополис Арена - 18.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];4094351 напиша:
Шо толку возбуда, карти сеуште има во продажба.
Си најдов, не си купив, тоа значи 4 пива плус :)
Сега појасно? :tv:

Ах како ми се накрши филмот заради морал ... па со кој морал Влатко во моментов држи концерт ... зарем не е свесен дека не знае да пее. Срамота и греота за луѓите кои дале пари да го слушаат. Ако морам да го слушам на концерот (ако се мешани а не е пред сите други) ќе си ги барам парите назад.

^ Јас сум за, и Грејвдигер гледам пишал.

Инаку ако се менаат на неколку песни, преглупо ке биде, ама не верувма да е така, глупо е и за нив.
Слушнав на А1, едно интервју на Јован Јованов кажа дека секој бенд ке пее минимум 1 час, така да... шознам.

^ Јас сум за, и Грејвдигер гледам пишал.

Инаку ако се менаат на неколку песни, преглупо ке биде, ама не верувма да е така, глупо е и за нив.
Слушнав на А1, едно интервју на Јован Јованов кажа дека секој бенд ке пее минимум 1 час, така да... шознам.
Не може да се менуваат, оти ќе поминат по 10-15 минути на менување опрема, така да .... дезинформација ви е тоа.
Ќе свират едни, па втори, така до крај.:)

А што е со работава нешо не одгварлае за тие што нема да влезат не време ? Шо демек после 20 h ќе се затвараат врати ???

Не може да се менуваат, оти ќе поминат по 10-15 минути на менување опрема, така да .... дезинформација ви е тоа.
Ќе свират едни, па втори, така до крај.:)

Логично е тоа ... башка и наместо да им платат 1-2 часа, ќе треба да им платат 6 часа врткање на празно ... едноставно нема логика да се менуваат на неколку песни.
Само ме чуди зошто сеупте нема официјална информација за редоследот, тоа не би требало да е никаква тајна. А искрено се надевам дека ќе свират по утврден редослед за да може комплетно да го прескокнам оној кој незнае да пее.

Врати неможат да затворат, единствено ако одите подоцна може да налетате на голема гужва ако имаат пуштено многу карти во продажба.

Како што и мислевме први се Bei the fish. Бар така им стои на фб.
Едит: и има нешто организација или слабо?

600 ден. за ова да давам,глупости фестивалов.

А што е со работава нешо не одгварлае за тие што нема да влезат не време ? Шо демек после 20 h ќе се затвараат врати ???

Дезинформација,ќе бидат отворени вратите од 18:30 до 4:00.

Ме нервира што не го кажуваат редоследот по кој ќе настапат групите :/

Јас слушнав вака:

Bei The Fish
Negative
Moral

така првите три, пишаше некаде на фејсбук на Беи д фиш страната што им е. Некој кажа нели се Морал први и одговори еден: Не, први се Беи, после Негатив после Морал.

Како и да е, јас сум таму, а ако има за дружење некој пред концертот ајде. Ја со Демонсфалл ке се видам :Р

Иначе сум заостанат со овие Морал, нели беше таму Влатко Илиевски или уште е ?

Јас слушнав вака:

Bei The Fish
Negative
Moral

така првите три, пишаше некаде на фејсбук на Беи д фиш страната што им е. Некој кажа нели се Морал први и одговори еден: Не, први се Беи, после Негатив после Морал.

Како и да е, јас сум таму, а ако има за дружење некој пред концертот ајде. Ја со Демонсфалл ке се видам :Р

Иначе сум заостанат со овие Морал, нели беше таму Влатко Илиевски или уште е ?

Таму е, он е основач на групата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom