JimmyHoFFa
NAVIGATOR
WTF!! зар треба да конвертираш avi. филмче за да го гледаш на АЈ ПАД, каков bullshit maan...Нема друго решение за ави двх филмчиња на ипад? освен досадното конвертирање?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WTF!! зар треба да конвертираш avi. филмче за да го гледаш на АЈ ПАД, каков bullshit maan...Нема друго решение за ави двх филмчиња на ипад? освен досадното конвертирање?
WTF!! зар треба да конвертираш avi. филмче за да го гледаш на АЈ ПАД, каков bullshit maan...
Мора крак за таа апп?Има, симнуваш AVC HD плеер и фрлаш што сакаш во него, дури и HD mkv филмчиња, работат перфектно.
За Самсунг не знам, дали на тој ром, таа верзија од операторот и европскиот модел поддржува видео, многу варијабли има некако... : )
Мора крак за таа апп?
Да не ме разбереш погрешно ама ако си го залепиш видеото за филмот, тогаш не значи дека ќе ти пушта превод, во суштина добиваш еден „контејнер“ фајл (ави или слично) кој ти го пушта уредот. Да пушта превод некој уред, значи да прикажува превод кој е како одделен фајл, или внатре во контејнерот (мкв, тс, и слично). И чудно што ајПедот не пушта барем ави фајл.Мислам дека е само за Apple TV тоа а можеби и грешам. А превот ќе ти пушти ако е залепено на видеото.
значи ајпадот не подржува AVI формат е со ова губи ајпадот и сега знам што значи ајпад на македонски превод : АЈ ПАДНИ![]()
Нема друго решение за ави двх филмчиња на ипад? освен досадното конвертирање?
WTF!! зар треба да конвертираш avi. филмче за да го гледаш на АЈ ПАД, каков bullshit maan...
Нема потреба од крак? За 3ката зборам.Инсталирај AVPlayer и ставај што сакаш без никакво конвертирање и без лепење преводи.
![]()
Нема потреба од крак? За 3ката зборам.
последниве пет страници читам само за ајпад ,има ли некој искуство галакси таб па да видеме што е што???
извини другар не е во јапонија туку во јужна кореја ама недостапен е....Има еден во Јапонија, ама не го посетува форумов тој....