Не сум толку влезем во информатичката технологија за да ги разберам сите поими, али багови валјда мислиш на андроид 2.3 шо иди автоматски со таблетот, демек не е функционален?Нема, уствари зависи. Премногу ќе ти кочи, премногу багови и такви работи. Цената сама кажува, квалитетни таблети над 20 000.
На кратко - добар таблет уред под 20 000 тешко (скоро невозможно) да најдеш.Не сум толку влезем во информатичката технологија за да ги разберам сите поими, али багови валјда мислиш на андроид 2.3 шо иди автоматски со таблетот, демек не е функционален?
Значи џабе фрлени пари ќе биди чудово...На кратко - добар таблет уред под 20 000 тешко (скоро невозможно) да најдеш.
Багови - ќе имаш заебанции, грешки во програмите, нешто ќе работи (ама не како што треба), нешто нема да работи, нешто ќе заебава, СЕ ЌЕ ТИ БИДЕ МНОГУ СПОРО,
нема да можеш UPDATE да направиш......
Можеш и да го испробаш таблетот од таму од кај што мислиш да зимаш, ќе видиш - нема да е на допир туку на туркање.Значи џабе фрлени пари ќе биди чудово...
Фала на одговорите!
Ајде пушти срце давај гоНе видов дали е спомнат Transformer TF101 на Asus, како и да е јас го имам и сум презадоволен, во споредба со IPAD не би сакал ни да навлагам, но сепак да се вратам на темата ајпадот е боље од галакси табот дефинитивно, а за тиа што не го остеиле ни едниот ни другиот најдобро е да не коментираат. Уште нешто мојот таблет го продавам со тешко срце па некој ако е заинтересиран нека пише ПП
Мислам дека е само за Apple TV тоа а можеби и грешам. А превот ќе ти пушти ако е залепено на видеото.Ја има некој пробано апликацијата AirVideo, за иПад, демек пушта .avi фајлови и дали може да закачува преводи?
Нема друго решение за ави двх филмчиња на ипад? освен досадното конвертирање?Мислам дека е само за Apple TV тоа а можеби и грешам. А превот ќе ти пушти ако е залепено на видеото.
Кај и да е корун ќе ти одговори , можно е да има некое низ сидијата на маркетот тешкоНема друго решение за ави двх филмчиња на ипад? освен досадното конвертирање?