Samsung Galaxy S9/S9+ [Помош/Информации/Прашања/Новости]

• Креатор на темата Креатор на темата Trajce Vasilev
  • Време на започнување Време на започнување
T

Trajce Vasilev

Гостин
Ја отварам оваа тема бидејки до наредната година се очекува да искочи нај добриот телефон некогаш од Самсунг,тоа е Samsung Galaxy S9.Еве за почеток што најдов: http://bgr.com/2017/11/15/galaxy-s9-mini-release-date-2018/
Бидете во тек за да видиме како што ке иде.Слободно пишете го вашето мислење подоле.

Bese opomenuvan poveke pati da ne preteruvas so temi otvaranje.

Ajde malku na odmor.

Па според последните гласини,изгледот ке биде баш како на S8-цата со малце скратени "рамки".Џекот за слушалки ке остане, звучниците(конечно и кај Самсунг)ке бидат стерео од AKG.Сензорот за скенер на оттисок прст ке биде под камерата но сепак пак поблиску што би довело до шанси некој со подолги раце да му се деси несакајќи да ја "Ушмрља".Искрено би било подобро да го спуштат подоле или да го стават под сензорот за отчитување на срцебиења кој што оди заедно со плицот под камерата.Камерата ке биде дупла вертикална но само на S9+.S9-ката ке има само една камера.Скенерот за лице исто така ке биде подобрен, батеријата поголема а андроидот ке биде 8.0 Oreo.Тоа е се што знам за сега.Подоле се сликите од можниот изглед на S9/S9+galaxy-s9-leak-front-rear-1000x667.jpg cover-s9-740x740.jpg SamsungGalaxyS9Plus1513320570302-580x358.jpg

Еве денес искача S9/S9+ во Mobile Congress во Барселона, Шпанија.
Ке искочи во 18h ако не се грешам.А лајв стримот ке биде пренесуван на Самсунг Македонија Инстаграм профилот!!!

jbareham_180220_2271_0355.jpg

IJ1YoMA.png

95525.png

RIP други брендови.

Зависи од кој аспект гледаш

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

па ако имаш S8 не вреди да правиш апгрејд, визуелно е практично истиот телефон, за перформанси па ич нема да осетиш некоја разлика како просечен корисник.

па ако имаш S8 не вреди да правиш апгрејд, визуелно е практично истиот телефон, за перформанси па ич нема да осетиш некоја разлика како просечен корисник.
Ни од с7 еџ не вреди според мене.
Од с6 само ако стварно те чеша џебот за нешо ново.

Последно уредено:
Не е дизајниран да ги натера корисниците на S8 да направат апгрејд на S9, туку оние што не направиле апгрејд во 2017 година и користат постари модели од 2016 и 2015 год. Има некои подобри работи од S8 како местото на фингерпрот, камерата, звучниците и само поради цената што ќе ја има од старт не вреди да се прави апгрејд од S8 на S9. Од S7 и S7 Edge и постари модели да вреди.

Сега ќе може да се најде половен S8 и S8+ за 400-500 евра и да се чека S10.

Galaxy-S9-S9-Spec-Comparison-Infographic_Main_1.jpg

Јас лично го чекам P20 на Хуавеи да видам шо ѕвере ќе биде во споредба со овие и новиот ајфон.

Јас лично го чекам P20 на Хуавеи да видам шо ѕвере ќе биде во споредба со овие и новиот ајфон.

Huawei телефоните имаат одлични цени кај нас преку провајдер, и.......толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom