Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
samo kineski bajomojKe odat do s4722? Same shit every year. Kompanii koi grabaat samo pari nisto drugo.
samo kineski bajomojKe odat do s4722? Same shit every year. Kompanii koi grabaat samo pari nisto drugo.
Ај стави ги пак сликиве не ги отвара.
Нема ништо посебно да видишАј стави ги пак сликиве не ги отвара.
7.0 ќе ти остане де, ова ти security patch за ноември само, нема да осетиш никаква разлика..Стигна апдејт на вип, телефонот земен од Шведска.
Незнам дали да го инсталирам, вака со 7.0 си фучи одлично.
jas sekogas is pravam Update mislam taka e najdobro kje si imas najdobroto i najnovoto na tel sekogashСтигна апдејт на вип, телефонот земен од Шведска.
Незнам дали да го инсталирам, вака со 7.0 си фучи одлично.
Pisi koga ke ti stasa dali e dobar..gore ako e folija ne cini..jas dve stakla kao poracav i dve folii dobivRingke Full Coverage Screen Protector for Samsung Galaxy S8/S8 Plus Invisible Defender Super Thin HD Clearness Film
http://s.aliexpress.com/JruINZFV?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Интересен скрин протектор?
Нарачав вчера ќе видиме кога ќе стигне.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
А кој е проблемот?Го оправил некој ова Edge Lighting ? Или си цепате без ? Нешто малку што читав на нет , ептен ми изгледа ебавање .. као со некој нареден пач ќе го средат овој проблем од Самсунг....
S8 го имам.. мене не ми работи иако е уклучен.. така си беше од салон, на нет читнав малку дека имаат проблем сите осмици... као софтверски е проблемот... да не случајно важи тоа само за одредени пазари... мојот е во Германија купен...А кој е проблемот?
Имам С8+, еџ лајтингот ми работи океј, мислам кога ми стига порака и сл. како што и го имам подесено.