Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Najlosi samoubijci se seriskite samoubijci i onie koi vrsat samoubistvo od zaseda:)
Samoubistvo moze da napravat samo nestabilni licnosti na koi se im doslo preku glava ili pa nekoj epten navlezeni u nekoi takvi sekti sto prinesuvaat zrtvi na svoite "bogovi".Mesto da se pukaat Bolje neka idat da doniraat organi.Barem nekoj neka se ofajdi ako ne im se zivee niv:)

Човек кој е здрав и прав,барем физички и колку толку и психички, не смее да си дозволи самоубиство.Жално е што самоубиството го прават и луѓе со "крилја",се надевам ме сфативте.
Парите можат само да го олеснат животот,вие треба да го живеете.
А за проблеми секогаш има лоши ,полоши,и полоши од полошите,полоши од тие и така натака.Ама во нив не треба да се бара оправдување за самоубиството,се дур има волја и надеж ќе живееш,е сега до кое ниво на проблеми ќе успееш да ги одржиш нив до тогаш.

Е па шо знам ако ти се смачило толку да живееш и ако имас 2 грама мозок, само уби се, ништо нема да направиш, посекако денес има премногу луѓе :) еден помалку . Јас лично ич не го оправувам тоа, бидејќи живото ти е даден за да живееш , а живот без проблеми на постои. Снајдисе па живеј тоа е законот на природата, а послабите се разбира дека ке се откажат. Природна селекција.

SNAJDI SE PA ZIVEJ ????? toa e chareto sakas da kazes ... ???? covek ti svakjas li deka nema za sve resenie be a ??? svakjas li deka ima raboti sto samo so samoubistvo mozes da gi resis najlesno ??? ocigledno ne si videl sto e stvarno da imas problem !

Fallen`Angel напиша:
SNAJDI SE PA ZIVEJ ????? toa e chareto sakas da kazes ... ???? covek ti svakjas li deka nema za sve resenie be a ??? svakjas li deka ima raboti sto samo so samoubistvo mozes da gi resis najlesno ??? ocigledno ne si videl sto e stvarno da imas problem !

Очигледно не знаеш шо сакаш да кажеш.

За што нема решение?

Е па затоа викам природна селекција ако не се снајдиш денес никој не ти помага. Отепај се твое право, ама да ти кажам со то ништо не си направил, бори се до крај машки да му се невиди.

Арно вели Серпицо , некој има хендикепирани , глуви, болни , неми, се борат цел живот . А ти здрав прав, немало право те остајла женската, син ти се дрогирал, незнам шо, и ај шо ке прајш ќе ги остајш најблиските да страдат.

Serpico напиша:
Очигледно не знаеш шо сакаш да кажеш.

За што нема решение?
epa aj eve zamisli .. zdrav prav covek , na koj sto nisto ne mu fali , zivee sreken zivot ... i odednas mu se desava soobrakjajka na primer ...ostanuva bez noze ... i mora da ostane cel zivot u invalidska kolicka ... mislam deka treba da gi svatis posledicite od ova ! glupo e da gi pisuvam ....

najdi mi resenie za ova ? a ako sakas drugi vakvi primeri samo kazi mi !

Алекс Занарди... на пример.

Здрав прав формула тркач. Ги губи двете нозе...и замисли, не се самоубива.

Ejjj читаш јас шо напишав,има некој бетер од него па живета, то е сега не значи лошо му се случило, арно останал жив се спасил и сега па дури и то не му чини. Таквите луѓе неможам да ги сфатам

Serpico напиша:
Алекс Занарди... на пример.

Здрав прав формула тркач. Ги губи двете нозе...и замисли, не се самоубива.

trebase da mi najdes resenie ... ne da mi davas primer !

Ама ти мене не ме читаш само Serpico go читаш. Истот и јас ти го кажувам.

FLiX напиша:
Арно вели Серпицо , некој има хендикепирани , глуви, болни , неми, се борат цел живот . А ти здрав прав, немало право те остајла женската, син ти се дрогирал, незнам шо, и ај шо ке прајш ќе ги остајш најблиските да страдат.

da ne reces deka ne te citam ...

a sto ke se desi ako gi izgubis najbliskite i vise nemas nikoj u zivotot ???

ke si zivejs sam ke se trudis da postignis nesto, povtorno da ja obnovis lozata :)

FLiX напиша:
ke si zivejs sam ke se trudis da postignis nesto, povtorno da ja obnovis lozata :)
e da ... ama toa i ne e bas lesno .... vise tuka ke ja izgubis voljata za zivot ...a togas ke izgubis i volja za sve , a toa ne e mala rabota ! pa ti vidi dali ke imas sila da se trudis da postignes nesto ! inace luge se samoubivaat zaradi vakvi raboti ... so treba da znaci toa ... deka se kukavici ????

Па значи дека се кукавици,несакаат да го прифатат предизвикот за потежок живот.
Fallen шо си запнал со тоа не сте осетиле што се проблеми,си осетил на твоја кожа,си имал желба утре на неглеаш телевизија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom