Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
So Самоубиството мислам дека човекот ја доживува својата слабост. Осамен, повлечен...Нема на кој да се обрати...т.е. избрзува. Не да нема на кој да се обрати туку во тој момент мисли на најлошото, на некој начин нема време да се обрати и е убеден дека тоа е решеније. Без да помисли на тоа дека цел живот ќе остави некој да жали, плачи...и, така:cry: :)

Martin$ напиша:
So Самоубиството мислам дека човекот ја доживува својата слабост. Осамен, повлечен...Нема на кој да се обрати...т.е. избрзува. Не да нема на кој да се обрати туку во тој момент мисли на најлошото, на некој начин нема време да се обрати и е убеден дека тоа е решеније. Без да помисли на тоа дека цел живот ќе остави некој да жали, плачи...и, така:cry: :)
Dali ti ova go mislish za sekoe samoubistvo? A eve primer, ti bi go dal zhivotot za tvoite deca? So odzemanje na svojot zhivot, odnosno samoubistvo? Chekam odgovor.

ada напиша:
Погледни го текстот на твојот аватар...Па прочитај го уше еднаш својот пост на темава...Контрадикторно?:raz:

"Bez tebe je sve nista"...????????? Kaj najde vrska megu mojot post za samoubistva i ovoj tekst???? Aj kazi mi sto e kontradiktornoto spored tebe :)

rebel kid напиша:
abe ok e samoubistvo ako nemas zs da zivees,nemas drugari ili drugarki,ako si maltretiran od site

so qr sum mislel koa sum go napisal ova be???leleeeee.losoooooo,kako sum mozel vakva glupost da napisam be

Samo luge mentalno poremeteni moze da posegnat po svojot zivot,razumen covek bi razmislil pred da proba da naprae nesto neli?

pa koga vise covek ke izgubi sve u zivotot i nema za sto da zivee ... zaso pa da ne se samoubie ... bolje taka nego da pati cel zivot ... samoubistvo i ne e tolku losa rabota ... ima i dosta polosi raboti !

Fallen`Angel напиша:
pa koga vise covek ke izgubi sve u zivotot i nema za sto da zivee ... zaso pa da ne se samoubie ... bolje taka nego da pati cel zivot ... samoubistvo i ne e tolku losa rabota ... ima i dosta polosi raboti !

Упатство за живеење за мрзливци.

Фолен, ќе сакаш ли конкретен пример да посочиш? Нека е фикција - ме интересира како изгледа човек кој изгубил се и е "печен" да се самоубие?

Serpico напиша:
Упатство за живеење за мрзливци.

Фолен, ќе сакаш ли конкретен пример да посочиш? Нека е фикција - ме интересира како изгледа човек кој изгубил се и е "печен" да се самоубие?

a so mislis , zaso sekoj den ima luge u svetov sto se samoubivaat ?
bukvalno sekoj den !!!! nemoram ni primer da ti davam za toa !

samo neznam "Упатство за живеење за мрзливци" .. so treba toa da znaci ?

никогаш не оправдувам самоубијство.за мене таа личност е доста слаба, неспособна да се соочи со проблемите и општеството,а секако дека е и доста себична бидејки мисли само за себе,а не и на останатите :salut:

a n g e l c e напиша:
никогаш не оправдувам самоубијство.за мене таа личност е доста слаба, неспособна да се соочи со проблемите и општеството,а секако дека е и доста себична бидејки мисли само за себе,а не и на останатите :salut:

a sto ako nema za koj da se grizi a ? sto ako ostane sam ? onda so treba da pravi ????? loso ti e mislenjeto !

Шо мајка ќе бара да се самоубие?тоа ти е исто како да го фрлам компјутеров од 3-ти спрат....

hehe da vistina tie se slabaci koi nemozat da gi pobedat teskotiite...ako ostane sam...pa ke bara care ima dosta opcii ako ima mesto za ziveenje ke se zaljubi pa nema da e sam ako nema mesto kaj da zivee ke si otide vo dom ili internat i ke bara rabota...

Crash Override напиша:
Шо мајка ќе бара да се самоубие?тоа ти е исто како да го фрлам компјутеров од 3-ти спрат....

hehe da vistina tie se slabaci koi nemozat da gi pobedat teskotiite...ako ostane sam...pa ke bara care ima dosta opcii ako ima mesto za ziveenje ke se zaljubi pa nema da e sam ako nema mesto kaj da zivee ke si otide vo dom ili internat i ke bara rabota...

abe ja pogore napisav deka koa ke izgubis sve u zivotot , NEMA VISE ZA STO DA ZIVEES .... ti zigleda ne go svakjas toa ... ova so si go napisal se gluposti ... ke otide vo dom , vo internat , ke bara rabota ... so treba toa da ti znaci .... deka za sve ima chare ? e ne e bas taka :nenene: ... razmisli malku pa ke vidis !

Сите зборите вакво е такво е, а никој не пробал. И јас мислев дека калцоне пица не е добра, но кога ја пробав сменав мислење. Не бидете толку затворени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom