Самоубиство со краставица?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Демек сакал да се самоубие.
100% се самозадоволувал и something went wrong и после ќерко сакав да се самоубијам !

Имаше слични муабети и за една моја школска во основно/имала проблеми со краставицата...па ја немаше месец време на школо/колку вистина беше тоа,незнам.Самозадоволувањето знае да биде и болно.:pos2:

Имаше слични муабети и за една моја школска во основно/имала проблеми со краставицата...па ја немаше месец време на школо/колку вистина беше тоа,незнам.Самозадоволувањето знае да биде и болно.:pos2:
А бе вистина е то... Особено што крставицата се лизга во раце многу...:pos2: И којзнае што може да се случи, да заглави некаде...:pos2:

Глупиот Кинез сакал да се самоубие, но не ја рабрал старата јапонска техника харакири (самоубиство со меч во стомакот) па ставил огромна краставица во анусот. Го нашла ќерка му во локва крв, а лекарите морале со хирушки зафат да ја извадат.

Кој кретен...

Chin Wei, 62, of Hong Kong was taken to the hospital to have a cucumber removed from his rectum. He told doctors he had inserted it in a failed suicide attempt, claiming the method was a variation of seppuku, the Japanese ritual suicide (often referred to as hara-kiri) which is usually carried out with a sword plunged into one's own stomach.

His daughter found him lying in a pool of blood and rushed him to the hospital. Medical personnel said a severe tear to the man's anus was not life-threatening.

http://www.news.com.au/breaking-new...iled-suicide-bid/story-e6frfku0-1225847704304

mom.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај помала да ставеше, ама [ огромна ] изгледа не бил човекот задоволен. :pos2::pos2::pos2::pos2:

Глупиот Кинез сакал да се самоубие, но не ја рабрал старата јапонска техника харакири (самоубиство со меч во стомакот) па ставил огромна краставица во анусот. Го нашла ќерка му во локва крв, а лекарите морале со хирушки зафат да ја извадат.
Кој кретен...

Тој мислел дека тоа му е папот!

svetov leka poleka ide u picku mater
pocnaa luge so krastavici da se samoubivaat

Сите си е**ле мајката...

Овој кинез е тотален кретен:uvo::uvo::uvo::uvo:

Со краставица .. абе куршум или јаже , апови или инекции , струја .. кај најде краставица бре ??

Јадам салата од краставици ..... :uvo: :jaj: :kill

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom