Самоубиство со краставица?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Демек сакал да се самоубие.
100% се самозадоволувал и something went wrong и после ќерко сакав да се самоубијам !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Имаше слични муабети и за една моја школска во основно/имала проблеми со краставицата...па ја немаше месец време на школо/колку вистина беше тоа,незнам.Самозадоволувањето знае да биде и болно.:pos2:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Имаше слични муабети и за една моја школска во основно/имала проблеми со краставицата...па ја немаше месец време на школо/колку вистина беше тоа,незнам.Самозадоволувањето знае да биде и болно.:pos2:
А бе вистина е то... Особено што крставицата се лизга во раце многу...:pos2: И којзнае што може да се случи, да заглави некаде...:pos2:

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Глупиот Кинез сакал да се самоубие, но не ја рабрал старата јапонска техника харакири (самоубиство со меч во стомакот) па ставил огромна краставица во анусот. Го нашла ќерка му во локва крв, а лекарите морале со хирушки зафат да ја извадат.

Кој кретен...

Chin Wei, 62, of Hong Kong was taken to the hospital to have a cucumber removed from his rectum. He told doctors he had inserted it in a failed suicide attempt, claiming the method was a variation of seppuku, the Japanese ritual suicide (often referred to as hara-kiri) which is usually carried out with a sword plunged into one's own stomach.

His daughter found him lying in a pool of blood and rushed him to the hospital. Medical personnel said a severe tear to the man's anus was not life-threatening.

http://www.news.com.au/breaking-news/cucumber-in-rear-was-failed-suicide-bid/story-e6frfku0-1225847704304

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај помала да ставеше, ама [ огромна ] изгледа не бил човекот задоволен. :pos2::pos2::pos2::pos2:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Глупиот Кинез сакал да се самоубие, но не ја рабрал старата јапонска техника харакири (самоубиство со меч во стомакот) па ставил огромна краставица во анусот. Го нашла ќерка му во локва крв, а лекарите морале со хирушки зафат да ја извадат.
Кој кретен...
Тој мислел дека тоа му е папот!

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
svetov leka poleka ide u picku mater
pocnaa luge so krastavici da se samoubivaat

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сите си е**ле мајката...

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Овој кинез е тотален кретен:uvo::uvo::uvo::uvo:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Со краставица .. абе куршум или јаже , апови или инекции , струја .. кај најде краставица бре ??

Simona k

speechless
Член од
22 март 2010
Мислења
29
Поени од реакции
3
Јадам салата од краставици ..... :uvo: :jaj: :kill

Kajgana Shop

На врв Bottom