Само за Женски очи

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Колку шо сфатив на списанието пиши DateRape... шо значи дека е лесна.. дали тој го направил то списание...??
Ама пак... не сфаќам зошто го остава...???
Инаку преубав е спотот.. немам зборој...

Јас разбирам романтики и се тоа, ама клипов е најблаго кажано- патетичен. Почнувајќи од концептот и идејата, па се до реализацијата. :icon_lol:

Oкеј де, тажно е да ги дадеш очите за цурата да ти гледа, ама штом јас која на велико се лигавам на филмови не пуштив солза на клипов, не го бива. :icon_lol:

СЕ НАЕЖИВ ЦЕЛАТА,МН ДОБАР СПОТ И ДОБАР Е ТЕКСОТ НА ПЕСНАТА ( да не ке им текне на овие нашиве да направат нешто слично???)

MADE IN CHINA fala bogu!!!:zver:

SexyMan.jpg

Fntasticno.. te ostava bez zborovi. Koga sekoja ljubov bi bila vakva site bi bile srekni.

преубав спот. Немам зборови...

leleee kolku e prekrasno no vo istiot moment i nekako tazno...se naeziv cela....

Хел, колку е добар спотот. На клише приказна вакво добро нешто тешко е да се направи.

Со тоа што, кога го гледав овој спот неколку мислења над мене сфатив колку сум идиот кога низ глава ми пројде дека следно ќе и пресадуваат негови бели дробови :))))

Хел, колку е добар спотот. На клише приказна вакво добро нешто тешко е да се направи.

Со тоа што, кога го гледав овој спот неколку мислења над мене сфатив колку сум идиот кога низ глава ми пројде дека следно ќе и пресадуваат негови бели дробови :))))
E уште тоа да и пресадеа од него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom