Само за Женски очи

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Песната не ми остаи никаков впечаток..тралала балада, ништо спешл.
А спотов...па убаво рекоа..премногу несебичност за да биде вистина. Ова само на спот може:smir:

Песната не ми остаи никаков впечаток..тралала балада, ништо спешл.
А спотов...па убаво рекоа..премногу несебичност за да биде вистина. Ова само на спот може:smir:

А ти никогаш не си била заљубена, така?

Кат д шит, те знаеме тебе какво си не може човек за 1 месец да се смени, или сега на форум се прајш недопирлива ? Демек... оф леле.
Кат д машрумс, од каде заклучи по мојот коментар дека се правам недопирлива?

Стар е клипов, го имам гледано, и да, тажен ми беше, ама невистинит. Треба уште разјаснување?:)

Кат д машрумс, од каде заклучи по мојот коментар дека се правам недопирлива?

Стар е клипов, го имам гледано, и да, тажен ми беше, ама невистинит. Треба уште разјаснување?:)

Сега не, дека се разјасни.

Од каде заклучив? Па ти се читаш кога пишуваш или само ние те читаме? Коментарот за очињата дека му ги дал, све друго за тебе е небитно нели? Недопирлива !!!!!!:lol:

Сега не, дека се разјасни.

Од каде заклучив? Па ти се читаш кога пишуваш или само ние те читаме? Коментарот за очињата дека му ги дал, све друго за тебе е небитно нели? Недопирлива !!!!!!:lol:
Па тоа беше врхунац на љубовта бе.:(

Шо има да кажувам дека сум „паднала“ и на романтиките, после лигла да ме викаш? Епа немаааа!!!:icon_lol:

epa dobro sto i mazi gledaat,znaci sepak ne ste od kamen znaete da se zrtvuvate,se razbira za sakanata.iako se pravite deka mozete i bez nas.

pa ti ocigledno ne znaes sto e ljubov,zatoa zboruvas taka.

колку е тажно клипчево... и мене ме расплака...

Леле бе... Срамои... ретко сум се цедела на вакви работи али ова беше ту мач за мене .. башка во моменталниов ин лов филм што сум... ко кравичка се исцедив... вакви дела абранети со закон треба да се....​

Јас што ако сум женско, мразам "лигавења" и слични женски фолирања. :pos:
Ама не сме сите женски такви, се разбира. :)
Не го догледав клипот, ме мрзи. :icon_lol:
Ako ne go poglednes ke zgresis.

А ти никогаш не си била заљубена, така?

Не ја гледам поврзаноста на моето заљубување со мојот став за спотов.
Демек ќе направи разлика ако сум/или не сум се заљубила, па сеа ќе почнам да барам некој така несебично да ми се предаде...бла бла.
Едноставно, не се потресов до солзи и тоа е тоа:neslusa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom