Само за Женски очи

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Очекував некоја шала и по грешка на нога го изгледав целиот спот.Не обрнав внимание на текстот ни на музиката но затоа приказнава е...:crying: Премногу е тажно, но не е вредно за солзи.

Прекрасен спот. Ми се допадна. Цело филмчме... Уште да беше вистина тоа што е прикажано :icon_neut.

Ле пак го гледав спотот и за малку ке се расплачев....:smir: Суперрррррррррррррррр.... е:toe: :( :wub:

Го имам гледано од порано, али секој пат кога гогледам, се расплакувам на крајот.

...

:(

Очекував некоја шала и по грешка на нога го изгледав целиот спот.Не обрнав внимание на текстот ни на музиката но затоа приказнава е...:crying: Премногу е тажно, но не е вредно за солзи.

Точно така.

Аман де зарем требаше уште еднаш да си ги ископа очите за да е тажно?

го изглеав може 10 пати.... стварно е ептен тажна приказна...:cry: ама да бидиме реални, кој би го направил ова?! без разлика колку е заљубен...

ако темава е дискриминаторска и е само за жени морам да искоментирам едно: ГЛУП тип.

Барем ако дава, нека и даде едно око, и едно да си задрже за себе....

ако темава е дискриминаторска и е само за жени морам да искоментирам едно: ГЛУП тип.

Барем ако дава, нека и даде едно око, и едно да си задрже за себе....
да де ... да ти кажам и јас тоа го помислив... баем ќе се виделе когаш тогаш

Леле тажнооо....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

...:icon_frowпремногу е тажно..пак јас како шо се расплакувам на вакви работи.

Многу серите.
Тажно ама не да се расплачиш. Тој очите му ги даде, овие не е да се расплачиш. И многу кршите филмој. Гледајте бе, не се замарајте дали е или не е вистина, дали е премногу добро за да е вистинито.

Преубав е спотот, преубав! Посебно деновиве како што сум емоционална, ептен добро ми дојде! Преубо клипче!

На крајот заврши така затоа што момчето имаше напишано за неа во списанието дека е Single, и нешто како слободна и лесна девојка.
После тоа, се почувствува лошо и затоа се реши на таков чекор..

Незнам што е чудно во тоа да некој од љубов направи таква работа. Јас би.:toe:
Туку жениве се покварени суштества. Тој и дава очи, таа го остава. Бљак. Да бев маж, немаше да дадам ништо на жена.
Иначе да, спотов е добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom