Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој информација дали ќе работат бутиците кога ќе ги отворат трговските центри во Скопје?
Дека останавте голи.

Дека останавте голи.

Е не бе, ќе се кријам до 2022 година.

,,,,naopaku e postaveno :свиркам: no da trepkaat chas zeleno chas crveno,a za efekt chekajte najmalku posle dve nedeli,,,
намерно така поставено за да го користам долниот дел од штекерот :))

фала инаку, пошто во упатството пишеше дека црвеното треба да свети постојано... ваљда грешен превод... :))))

Да прашам каде, како, или на кој број може да дознаам името или адресата од еден телефонски број кој ми вртел?
Не е скриен тој телефонскиот број, само како да дознаам за кого се работи?

Dali se ceka ili dali odma moze da se zeme izvod od maticna kniga?

Последен пат вадев извод Јули минатата година и се чекаше 2 или 3 денови за изводот, а уверението за државјанство веднаш го изработуваа и го даваа директно на шалтерот.

Какви птици се овие што пеат овој период од годината во текот на ноќта,се до разденување?Вака кога ги слушам си мислам сум умрел и у рајот сум отишол.Фантазија

Какви птици се овие што пеат овој период од годината во текот на ноќта,се до разденување?Вака кога ги слушам си мислам сум умрел и у рајот сум отишол.Фантазија
Биљбиљ

намерно така поставено за да го користам долниот дел од штекерот :))

фала инаку, пошто во упатството пишеше дека црвеното треба да свети постојано... ваљда грешен превод... :))))
Сега биди трпелив, две недели минимум, ќе видиш како ќе ги снема мравките ;) и кога ќе ги снема, не го вади од штекер, треба да си стои нон стоп уклучено. :icon_mrgr:

Да прашам каде, како, или на кој број може да дознаам името или адресата од еден телефонски број кој ми вртел?
Јас преку Вибер обично проверувам, пробај така, внеси го бројот на вибер, и ако ти даде име и презиме, може и слика да има :)

Последен пат вадев извод Јули минатата година и се чекаше 2 или 3 денови за изводот, а уверението за државјанство веднаш го изработуваа и го даваа директно на шалтерот.
Јави се на 070122 ова е за Телеком доколку тој нема ставено забрана ќе ти го кажат сопственикот на телеофнот ,претпоставувам и за А1 е истата процедура само незнам кој им е бројот во call центарот

Дали некој има информација дали Електро факултетот работи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom