Сакам да знам!

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Дали има некој информација дали ќе работат бутиците кога ќе ги отворат трговските центри во Скопје?
Дека останавте голи.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Дека останавте голи.

Е не бе, ќе се кријам до 2022 година.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
,,,,naopaku e postaveno :свиркам: no da trepkaat chas zeleno chas crveno,a za efekt chekajte najmalku posle dve nedeli,,,
намерно така поставено за да го користам долниот дел од штекерот :))

фала инаку, пошто во упатството пишеше дека црвеното треба да свети постојано... ваљда грешен превод... :))))

Spo_Dex_Coquvaporte

Психолог со извод од банка
Член од
2 декември 2015
Мислења
94
Поени од реакции
41
Dali se ceka ili dali odma moze da se zeme izvod od maticna kniga?

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.040
Поени од реакции
1.162
Да прашам каде, како, или на кој број може да дознаам името или адресата од еден телефонски број кој ми вртел?
Не е скриен тој телефонскиот број, само како да дознаам за кого се работи?

Dali se ceka ili dali odma moze da se zeme izvod od maticna kniga?

Последен пат вадев извод Јули минатата година и се чекаше 2 или 3 денови за изводот, а уверението за државјанство веднаш го изработуваа и го даваа директно на шалтерот.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Какви птици се овие што пеат овој период од годината во текот на ноќта,се до разденување?Вака кога ги слушам си мислам сум умрел и у рајот сум отишол.Фантазија

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
Какви птици се овие што пеат овој период од годината во текот на ноќта,се до разденување?Вака кога ги слушам си мислам сум умрел и у рајот сум отишол.Фантазија
Биљбиљ

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.714
Поени од реакции
35.467
намерно така поставено за да го користам долниот дел од штекерот :))

фала инаку, пошто во упатството пишеше дека црвеното треба да свети постојано... ваљда грешен превод... :))))
Сега биди трпелив, две недели минимум, ќе видиш како ќе ги снема мравките ;) и кога ќе ги снема, не го вади од штекер, треба да си стои нон стоп уклучено. :icon_mrgr:

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Да прашам каде, како, или на кој број може да дознаам името или адресата од еден телефонски број кој ми вртел?
Јас преку Вибер обично проверувам, пробај така, внеси го бројот на вибер, и ако ти даде име и презиме, може и слика да има :)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
791

Последен пат вадев извод Јули минатата година и се чекаше 2 или 3 денови за изводот, а уверението за државјанство веднаш го изработуваа и го даваа директно на шалтерот.
Јави се на 070122 ова е за Телеком доколку тој нема ставено забрана ќе ти го кажат сопственикот на телеофнот ,претпоставувам и за А1 е истата процедура само незнам кој им е бројот во call центарот

Spo_Dex_Coquvaporte

Психолог со извод од банка
Член од
2 декември 2015
Мислења
94
Поени од реакции
41
Член од
29 април 2020
Мислења
23
Поени од реакции
7
Дали некој има информација дали Електро факултетот работи?

Kajgana Shop

На врв Bottom