Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе има некој порачувано merch од некој бенд од интернет и од која страна, ме интересира квалитетот на налепницата.Пример нешто како ова:

Attachments

• 11063345_hi.jpeg
    11063345_hi.jpeg
    177,6 KB · Прегледи: 30
Imam knizna banknota koja i fali parce....Dali ke mi ja smenat nekade bez golemi provizii i takvi cuda..Nekoj mi spomna deka vo Narodna Banka ke mozelo pa da ne ima nekoj iskustvo tamu??Fala odnapred.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2

Imam knizna banknota koja i fali parce....Dali ke mi ja smenat nekade bez golemi provizii i takvi cuda..Nekoj mi spomna deka vo Narodna Banka ke mozelo pa da ne ima nekoj iskustvo tamu??Fala odnapred.

За денари станува збор, така?
Во било која банка можеш да смениш оштетена банкнота. Не земаат провизија.

За денари станува збор, така?
Во било која банка можеш да смениш оштетена банкнота. Не земаат провизија.

Zemaat brat...Bev vo Komercijalna banka.....Za 100den banknota da mi ja smenat mi zemaat 75 den provizija sto e nenormalna rabota :)

Zemaat brat...Bev vo Komercijalna banka.....Za 100den banknota da mi ja smenat mi zemaat 75 den provizija sto e nenormalna rabota :)

Премногу :(

Јас 500 денари имав заменето пред некоја година во стопанска. Ни денар не ми земаа.
Мало парче од ќошот фалеше

Каде може и дали воопшто може да ми поправат изгребано стакло од наочари? Некакво полирање исл.
Во Скопје мислам.

Сакам да знам за кој курац служат овие обувки , како на интернет да ги барам да видам шо вредат ? Од Немачко производство се, облечени еднаш. џоа нови, оригиналки, тешки се бааги... прво мислев за планинарење да не се , ама нема шанси бидејќи се тешки, за фудбал исто не ми се верува многу се тврди... појма си немам... џокер, питај публику ...

20181110-113207.jpg

20181110-113231.jpg

Кога има мраз по улици ваљда. Вакви додатоци за стандардна кондури има во Tschibo продавниците.

Луѓе дали има кај нас продавница/маркет/аптека со нарачка и достава на адреса? знам Рептил мислам дека има но нешто баш ми падна на памет да прашам дали некој знае гуглав налетав на една страна kiwi малку ми е сомнителна нешто а и нема некои конкетни податоци за фирмата нити пак бр за контакт и слично....ај ако некој знае нека каже некои маркети и аптеки со нарачка./и достава. нешто проверено

Луѓе дали има кај нас продавница/маркет/аптека со нарачка и достава на адреса? знам Рептил мислам дека има но нешто баш ми падна на памет да прашам дали некој знае гуглав налетав на една страна kiwi малку ми е сомнителна нешто а и нема некои конкетни податоци за фирмата нити пак бр за контакт и слично....ај ако некој знае нека каже некои маркети и аптеки со нарачка./и достава. нешто проверено
СП маркети имаа порано
сеа мислам дека не постојат

https://www.paket.mk/

Зегин врши достава на лекови до дома

Зегин врши достава на лекови до дома
А како нарачуваш? бидејки гледам нема онлајн нарачка а никаде и не пишува достава...[DOUBLEPOST=1541912239][/DOUBLEPOST]
пакетов да а некој друг? за дома мк знам ,изгледа многу сме слаби со онлајн нарачки со достави освен овие брза храна пици заебанции хахахах

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom