Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знаеете каква процедурата за престој во Индонезија на пример околу еден месец? За државјани на Еу колку што бев информирана треба само осигурување да се купи на аеродром и ништо друго...

do 30 dena ne ti treba nisto, samo ey pasos. ne ti treba osiguruvanje, ne baraat nitu prasuvaat za toa AMA pozelno e da si imas. zavisi kade ides indonezija ne e bas najcista (pij flasirana voda, salata mij so flasirana voda itn) a ne e sekade ni bezbedna. izbegni gi sulavese gore i ako ides u jakarta prestojuvaj vo juzna jakarta. bali, lombok, batam ti se ubavi, eftini i sigurni za prv pat skitaj nataka ako nemas nekakov plan.

каде можам да проверам за стаж за работа онлајн или слично

каде можам да проверам за стаж за работа онлајн или слично

Можеш да се регистрираш во системот е-Работа на страната на АВРМ. Таму можеш да си провериш се’: стаж, начин на вработување, претходни вработувања...

Можеш да се регистрираш во системот е-Работа на страната на АВРМ. Таму можеш да си провериш се’: стаж, начин на вработување, претходни вработувања...
пробувам сега моментално ама пасвордот никако не го прима пробав секакви комбинации аман како да се најавувам во америчка амбасада

пробувам сега моментално ама пасвордот никако не го прима пробав секакви комбинации аман како да се најавувам во америчка амбасада

Комплицираат сега секаде со пасвордите. Бараат и мали и големи букви, па и специјални знаци.

Прошлиот месец негде на 10ти си дадов отказ од фирмата каде што работев. Па сега ме интересира дали ми следи здравствено овој месец, оти платата ми стига во Ноември?

Прошлиот месец негде на 10ти си дадов отказ од фирмата каде што работев. Па сега ме интересира дали ми следи здравствено овој месец, оти платата ми стига во Ноември?
не

Ако не си заминал спогодбено, туку со истек на договор ти следат многу бенефиции, вклучително и здравствено некој месец ама многу време поминало. Ако си заминал со истек на договор уште одма правец во агенција за вработување ако не е веќе и касно.

Користи ли народов во МК Тиндер ? Ако не дали се користат некој слични апликации за запознавање ... настрана фб инста... стриктно флирт апликации дали се користат ме интересира. Фала.

Користи ли народов во МК Тиндер ? Ако не дали се користат некој слични апликации за запознавање ... настрана фб инста... стриктно флирт апликации дали се користат ме интересира. Фала.
Мене ми кажаа дека се користело доста кај нас тоа, е сеа дал е вистина или не, не знам.

доста користат badoo македонци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom