- Член од
- 2 октомври 2018
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За денари станува збор, така?Imam knizna banknota koja i fali parce....Dali ke mi ja smenat nekade bez golemi provizii i takvi cuda..Nekoj mi spomna deka vo Narodna Banka ke mozelo pa da ne ima nekoj iskustvo tamu??Fala odnapred.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2
За денари станува збор, така?
Во било која банка можеш да смениш оштетена банкнота. Не земаат провизија.
ПремногуZemaat brat...Bev vo Komercijalna banka.....Za 100den banknota da mi ja smenat mi zemaat 75 den provizija sto e nenormalna rabota
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2
СП маркети имаа пораноЛуѓе дали има кај нас продавница/маркет/аптека со нарачка и достава на адреса? знам Рептил мислам дека има но нешто баш ми падна на памет да прашам дали некој знае гуглав налетав на една страна kiwi малку ми е сомнителна нешто а и нема некои конкетни податоци за фирмата нити пак бр за контакт и слично....ај ако некој знае нека каже некои маркети и аптеки со нарачка./и достава. нешто проверено
https://www.paket.mk/Луѓе дали има кај нас продавница/маркет/аптека со нарачка и достава на адреса? знам Рептил мислам дека има но нешто баш ми падна на памет да прашам дали некој знае гуглав налетав на една страна kiwi малку ми е сомнителна нешто а и нема некои конкетни податоци за фирмата нити пак бр за контакт и слично....ај ако некој знае нека каже некои маркети и аптеки со нарачка./и достава. нешто проверено
Зегин врши достава на лекови до домаЛуѓе дали има кај нас продавница/маркет/аптека со нарачка и достава на адреса? знам Рептил мислам дека има но нешто баш ми падна на памет да прашам дали некој знае гуглав налетав на една страна kiwi малку ми е сомнителна нешто а и нема некои конкетни податоци за фирмата нити пак бр за контакт и слично....ај ако некој знае нека каже некои маркети и аптеки со нарачка./и достава. нешто проверено
А како нарачуваш? бидејки гледам нема онлајн нарачка а никаде и не пишува достава...[DOUBLEPOST=1541912239][/DOUBLEPOST]Зегин врши достава на лекови до дома
пакетов да а некој друг? за дома мк знам ,изгледа многу сме слаби со онлајн нарачки со достави освен овие брза храна пици заебанции хахахах