Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
слаби се платите таму, вака од муабети што од поблиски што од подалечни луѓе не е голема заработката во однос на другиве земји
работните услови скоро секаде се добри надвор од Балканов
така да ако веќе е решен да оди далеку од дома нека иде негде каде што барем ке вреди

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не го лажи да си го губи времето за џабе.[DOUBLEPOST=1539626342][/DOUBLEPOST]
Најдобри земји со работни услови ? Англискио ми е усовршен,а не би имал проблем за брзо време да научам друг јазик.
Каква професија имаш, што знаеш да работиш, работно искуство?
Не е каде ти сакаш, туку каде може да отидеш.

имаме ли тука некој член од тетовско:Теарце,Милетино,Ратае,Једоарце,Волковија,Отуње,Теново,Мала речица,Доброште,нека ми пише во пп.

Ве молам телефонски број од улично осветлување за Град Скопје или каде треба да се пријави дефект ? Еве веќе цела година како никој не поминал да провери уличното осветлување дали функционире на територија на општина Бутел улиците кои се под надлежност на Град Скопје скоро во целосен мрак се улиците Кемал Сејфула и Босна и Херцеговина

Ве молам телефонски број од улично осветлување за Град Скопје или каде треба да се пријави дефект ? Еве веќе цела година како никој не поминал да провери уличното осветлување дали функционире на територија на општина Бутел улиците кои се под надлежност на Град Скопје скоро во целосен мрак се улиците Кемал Сејфула и Босна и Херцеговина
Не знам дали ова ќе помогне
http://www.pp.e-uslugi.mk/bu/prijavi.php
по мене поарно е да се оди директно во општината (Бутел), да се добие одговор дали не се плаќани сметки дали е дефект или што и да е, да ве упатат.

Не знам дали ова ќе помогне
http://www.pp.e-uslugi.mk/bu/prijavi.php
по мене поарно е да се оди директно во општината (Бутел), да се добие одговор дали не се плаќани сметки дали е дефект или што и да е, да ве упатат.
Фала за инфото , но ова е градска улица а не е општинска надлежен е Град Скопје

Некој да сподели искуство, што има патувано со миленик во ЕУ и нон ЕУ? Што се е потребно од папирологија освен пасош? И како ја обезбедувате сигурноста на миленикот во автомобил? Секое инфо e добредојдено. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom