- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.940
- Поени од реакции
- 12.214
~23k
плус иљадарче ако си класен ххх
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
~23k
слаби се платите таму, вака од муабети што од поблиски што од подалечни луѓе не е голема заработката во однос на другиве земјималта
[emoji8]naj dobro e tamu site se tamu
Sent from my Samsung HF-6969 using Tapatalk
Не го лажи да си го губи времето за џабе.[DOUBLEPOST=1539626342][/DOUBLEPOST]малта
Каква професија имаш, што знаеш да работиш, работно искуство?Најдобри земји со работни услови ? Англискио ми е усовршен,а не би имал проблем за брзо време да научам друг јазик.
TajvanЧие производство се Runners?
Не знам дали ова ќе помогнеВе молам телефонски број од улично осветлување за Град Скопје или каде треба да се пријави дефект ? Еве веќе цела година како никој не поминал да провери уличното осветлување дали функционире на територија на општина Бутел улиците кои се под надлежност на Град Скопје скоро во целосен мрак се улиците Кемал Сејфула и Босна и Херцеговина
Фала за инфото , но ова е градска улица а не е општинска надлежен е Град СкопјеНе знам дали ова ќе помогне
http://www.pp.e-uslugi.mk/bu/prijavi.php
по мене поарно е да се оди директно во општината (Бутел), да се добие одговор дали не се плаќани сметки дали е дефект или што и да е, да ве упатат.
Супер, за разлика од базенот во Карпош.Какви се условите на олимписки базен во Ск?