Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам а и неќам:D
Кажете некој убав течен прашок за перење, некој саглам шо го имате користено.
Первол:)

...да усовршуваш некои ситни работи како фалширања и правилно дишење во текот на пеењето.
За тоа и прашувам:)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Фала, Гопосо здравје.

Фала брате Сунѓере.

Љута ми е, неќит да ми прогорит:(
Lek za da se smiris so zena ti. Zemi stap i maaj :D BTW so svinski sapun na ruka najdobro :D. A za u masina so Bonux :)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Lek za da se smiris so zena ti. Zemi stap i maaj :D BTW so svinski sapun na ruka najdobro :D. A za u masina so Bonux :)
Да ја спљуја со стап по колејнци:D
Фала за одговорот, зедов од овије шо ми ги кажа Мордекај 1 капсула ко за проба и супер си излегоја алишчава, од Сунѓеров шо ги препорача не најдов во капсула, ќе вијам и од Бонуксов ак имат во капсула за проба, па ќе земам едно барде од тој шо ми е најубав.
Абе море шо ме чудит мене работава как ниедно женско не ми реплицира, море море недомаќинки. Ние посалгам домаќани сме, ам за фалење се први ова женишчава и после биле вакви биле такви немале права, аре ојте бегајте:D.

Дали има некој кој знае колку пари би ме коштало со такси од населба автокоманда до аеродром Александар Велики ?
имаш и автобус предконтонентал за 150 ден. возен ред и телефон за контакт има на страната на аеродромот.

Што е medij za tekstil ?

Како да активирам еднодневен мобилен интернет на пост-пејт во ОНЕ? Едно време можеше со порака, сега на интернет не ја гледам таа понуда.

Како да активирам еднодневен мобилен интернет на пост-пејт во ОНЕ? Едно време можеше со порака, сега на интернет не ја гледам таа понуда.

Повели

... пошто за Велигден, Џокси е единствениот валиден одговор

... пошто за Велигден, Џокси е единствениот валиден одговор
Бан од тема затоа што Велигден е дури задутре. :ban:
Плус 5 казнени поени затоа што Џокси пее за љубоф, а не за мобилен интернет :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom