Sungerot Bob
Живеј го животот
Низ ГТЦ побарај. Посебно во онаа продавницана што е составена како од повеќе продавници/тезги...., таму има голем изборПрегледај го приврзокот 119609 Decki kade moze da najdam vakvi farmerki niz skopjevo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Низ ГТЦ побарај. Посебно во онаа продавницана што е составена како од повеќе продавници/тезги...., таму има голем изборПрегледај го приврзокот 119609 Decki kade moze da najdam vakvi farmerki niz skopjevo
Imash videno ili?Низ ГТЦ побарај. Посебно во онаа продавницана што е составена како од повеќе продавници/тезги...., таму има голем избор![]()
Конкретно вакви, незнам. Но таму има толкав избор на фармерки што би требало да најдеш вакви или ако не бар нешто слично на нивImash videno ili?
Mene dzebovite na farmerkive mi pravat golem kejf zatoa vakvi baramКонкретно вакви, незнам. Но таму има толкав избор на фармерки што би требало да најдеш вакви или ако не бар нешто слично на нив![]()
Вчера видов вакви ама мислам дека беа панталони (не видов од што материјал се).Mene dzebovite na farmerkive mi pravat golem kejf zatoa vakvi baram
Знае некој како се вика песната на почетокот на филмот што ја пее пијаницата , некаде од 35та секунда?
Исто како и со македонски. Имам комуницирано со другарки со германски и француски броеви, сосема исто е.Да не отварам нова тема ако може некој да ми каже како да остварам комуникација преку viber со хрватски број.
Ми бара нешто во смисла на viber кредити. Што е тоа?Исто како и со македонски. Имам комуницирано со другарки со германски и француски броеви, сосема исто е.
Е не знам тоа. Јас немав проблем. Ги имав броевите во именик и автоматски и на viber...буквално исто како со македонските броеви.Ми бара нешто во смисла на viber кредити. Што е тоа?
Мислам дека тоа значи дека тој корисник нема инсталирано вибер во телефонот или нема активирано вибер па ти дава опција да му звониш на мобилниот број преку вибер апликацијата (нешто слично како скајп што има).Ми бара нешто во смисла на viber кредити. Што е тоа?
Значи позивниот број за државата и бројот на телефонот.Е не знам тоа. Јас немав проблем. Ги имав броевите во именик и автоматски и на viber...буквално исто како со македонските броеви.
Ова има логика. Фала. Имаат апликација вибер, ама не се конектирани изгледа моментално.[DOUBLEPOST=1429816990][/DOUBLEPOST]Пак ми треба помош нештоМислам дека тоа значи дека тој корисник нема инсталирано вибер во телефонот или нема активирано вибер па ти дава опција да му звониш на мобилниот број преку вибер апликацијата (нешто слично како скајп што има).