Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Конкретно вакви, незнам. Но таму има толкав избор на фармерки што би требало да најдеш вакви или ако не бар нешто слично на нив:)

Конкретно вакви, незнам. Но таму има толкав избор на фармерки што би требало да најдеш вакви или ако не бар нешто слично на нив:)
Mene dzebovite na farmerkive mi pravat golem kejf zatoa vakvi baram

Mene dzebovite na farmerkive mi pravat golem kejf zatoa vakvi baram
Вчера видов вакви ама мислам дека беа панталони (не видов од што материјал се).
Aко патот те носи во трговскиот Рамстор, влези во Waikiki, панталоните беа спроти касите ...

Знае некој како се вика песната на почетокот на филмот што ја пее пијаницата , некаде од 35та секунда?

Да бе Васка Илиева , јас кај Петранка Костадинова барав. :) Фала другар.

Здраво, сакам да прашам, која бројка на автобус оди од ул. Мајка Тереза (клинички) до булевар Партизански Одреди (универзитет за туризам), и колку минути би траел превозот.
Однапред благодарам.

П.С. Дали некој бил на тестирање во Халкбанк, да сподели искуство.

Последно уредено:
Да не отварам нова тема ако може некој да ми каже како да остварам комуникација преку viber со хрватски број.

Да не отварам нова тема ако може некој да ми каже како да остварам комуникација преку viber со хрватски број.
Исто како и со македонски. Имам комуницирано со другарки со германски и француски броеви, сосема исто е.

Исто како и со македонски. Имам комуницирано со другарки со германски и француски броеви, сосема исто е.
Ми бара нешто во смисла на viber кредити. Што е тоа?

Ми бара нешто во смисла на viber кредити. Што е тоа?
Мислам дека тоа значи дека тој корисник нема инсталирано вибер во телефонот или нема активирано вибер па ти дава опција да му звониш на мобилниот број преку вибер апликацијата (нешто слично како скајп што има).

Е не знам тоа. Јас немав проблем. Ги имав броевите во именик и автоматски и на viber...буквално исто како со македонските броеви.
Значи позивниот број за државата и бројот на телефонот.

Де некој ако имал сличен проблем нека помогне.[DOUBLEPOST=1429811420][/DOUBLEPOST]
Мислам дека тоа значи дека тој корисник нема инсталирано вибер во телефонот или нема активирано вибер па ти дава опција да му звониш на мобилниот број преку вибер апликацијата (нешто слично како скајп што има).
Ова има логика. Фала. Имаат апликација вибер, ама не се конектирани изгледа моментално.[DOUBLEPOST=1429816990][/DOUBLEPOST]Пак ми треба помош нешто :D

Каде е темата каде што се решаваа математички задачи?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom