M
mordekaj
Гостин
Сакам да ти одговорам ама и нејќумСакам да знам а и неќам
Кажете некој убав течен прашок за перење, некој саглам шо го имате користено.

Персил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да ти одговорам ама и нејќумСакам да знам а и неќам
Сакам да знам а и неќам
ПерволСакам да знам а и неќам
За тоа и прашувам...да усовршуваш некои ситни работи како фалширања и правилно дишење во текот на пеењето.
Фала, Гопосо здравје.Сакам да ти одговорам ама и нејќум
Персил
Фала брате Сунѓере.Первол
За тоа и прашувам![]()
Љута ми е, неќит да ми прогоритЖена
Фала, Гопосо здравје.
Фала брате Сунѓере.
Љута ми е, неќит да ми прогорит![]()
Lek za da se smiris so zena ti. Zemi stap i maajФала, Гопосо здравје.
Фала брате Сунѓере.
Љута ми е, неќит да ми прогорит![]()
Да ја спљуја со стап по колејнциLek za da se smiris so zena ti. Zemi stap i maajBTW so svinski sapun na ruka najdobro
. A za u masina so Bonux
![]()
имаш и автобус предконтонентал за 150 ден. возен ред и телефон за контакт има на страната на аеродромот.Дали има некој кој знае колку пари би ме коштало со такси од населба автокоманда до аеродром Александар Велики ?
N,N-Dimethyltryptamine (DMT)Сакам да знам на што супстанци се луѓево што веруваат и убедуваат други дека во Македонија се живее подобро од Швајцарија?
Како да активирам еднодневен мобилен интернет на пост-пејт во ОНЕ? Едно време можеше со порака, сега на интернет не ја гледам таа понуда.
Бан од тема затоа што Велигден е дури задутре.... пошто за Велигден, Џокси е единствениот валиден одговор
Фала ти премногу за одговоротимаш и автобус предконтонентал за 150 ден. возен ред и телефон за контакт има на страната на аеродромот.