Dr. Wish
Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
- Член од
- 23 септември 2013
- Мислења
- 2.394
- Поени од реакции
- 2.795
- Локација
- GB
- Веб-сајт
- meettomy.site
Незнаев
Илегално сум се возел тогаш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се јавив во АМСМ, и ми рекоа мора да полагаш за категорија М.Тоа значи :НезнаевИлегално сум се возел тогаш
![]()
Go vozev taka. Ama posto sea moram da polagam za kola go prodadovСе јавив во АМСМ, и ми рекоа мора да полагаш за категорија М.Тоа значи :
Настава = 1500 денари
Полагање = 1900 денари
Поздрав.
60-60Смртно ми треба информација за димензии на WC geberit, благодарам однапред.
Прво треба да имаш фирма потоа разговараш со менаџерот на маркетот и ако се договориш тоа е тоаНекој што се занимава со било какво производство што го има по маркетите ... Како се пласира , како го нудите на лицата задолжени за роба?
ја би ти препорачал да не идеш у соработка со некој маркет него да пробаш со некој од поголемиве дистрибутери на роба што работат низ цела Македонија,али зависи што производ имаш за пласманНекој што се занимава со било какво производство што го има по маркетите ... Како се пласира , како го нудите на лицата задолжени за роба?
Има ли некоја страна или нешто слично на Интернет каде човек може да научи како правилно да пее?![]()
Има ли некоја страна или нешто слично на Интернет каде човек може да научи како правилно да пее?![]()