Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Незнаев :D Илегално сум се возел тогаш :D

Незнаев :D Илегално сум се возел тогаш :D
Се јавив во АМСМ, и ми рекоа мора да полагаш за категорија М.Тоа значи :
Настава = 1500 денари
Полагање = 1900 денари

Поздрав.

Се јавив во АМСМ, и ми рекоа мора да полагаш за категорија М.Тоа значи :
Настава = 1500 денари
Полагање = 1900 денари

Поздрав.
Go vozev taka. Ama posto sea moram da polagam za kola go prodadov :)

Што е разлика меѓу овластено лице и овластен доносител на фирма?

Некој што се занимава со било какво производство што го има по маркетите ... Како се пласира , како го нудите на лицата задолжени за роба?

Смртно ми треба информација за димензии на WC geberit, благодарам однапред.

Некој што се занимава со било какво производство што го има по маркетите ... Како се пласира , како го нудите на лицата задолжени за роба?
Прво треба да имаш фирма потоа разговараш со менаџерот на маркетот и ако се договориш тоа е тоа :)

ја би ти препорачал да не идеш у соработка со некој маркет него да пробаш со некој од поголемиве дистрибутери на роба што работат низ цела Македонија,али зависи што производ имаш за пласман

у бизнис со маркет како прво многу си ограничен,нема да ти дозволат да соработуваш со други а како второ ептен се накурчени и за таквите као тебе сметаат дека треба да молат и да трпат триста глупости без збор,како беспотребен поврат на роба,намалување на цена кога ќе им текне итн

со поголемиве дистрибутери нема да имаш вакви проблеми плус производот ќе ти биде распространет низ цела држава од големи маркети до мали дуќанчиња и побрзо ќе ти стане препознатлив што ќе ти олесни ако понатаму сам решиш да го дистрибуираш
ај баш ќе побарам броеви за контакт и ќе ти пишам у пп

Сакам да знам а и неќам:D
Кажете некој убав течен прашок за перење, некој саглам шо го имате користено.

Дали има некој кој знае колку пари би ме коштало со такси од населба автокоманда до аеродром Александар Велики ?

Има ли некоја страна или нешто слично на Интернет каде човек може да научи како правилно да пее?:)

Има ли некоја страна или нешто слично на Интернет каде човек може да научи како правилно да пее?:)

Пеењето е талент , не нешто што се учи. Освен да знаеш да пееш и да имаш добар глас , па да усовршуваш некои ситни работи како фалширања и правилно дишење во текот на пеењето.

Слично и со цртањето. 23 год сум , а цртам на ниво на 8 годишни. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom