Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Dali gi ima ovie dodatoci za ishrana od Nestle vo Makedonija, vo marketi ili apteki? Za lugje koi imaat problemi so goltanje na hranata.

12778.jpg

Контакт спреј, т.н. сув спреј (не компримиран воздух) за електронски контакти да не нагризува и брзо да суши каде може да се најде? Освен Логинг кај што се изгор скапи. Анхоч нема, Сетек нема.
Ми треба за потенциометарот за звук на системот (volume jab), потенциометарот е запрљан, а со стружење со памуче може да го оштетам. Плус да го одлемам, а не сум за таква авантура.

Контакт спреј, т.н. сув спреј (не компримиран воздух) за електронски контакти да не нагризува и брзо да суши каде може да се најде? Освен Логинг кај што се изгор скапи. Анхоч нема, Сетек нема.
Ми треба за потенциометарот за звук на системот (volume jab), потенциометарот е запрљан, а со стружење со памуче може да го оштетам. Плус да го одлемам, а не сум за таква авантура.
последно контакт спреј видов на бензика на лукоил ама и таму беа солени по сеќавање цена околу 600 ден.

Последно уредено:
https://alfaelektronik.com.mk/index.php?ime=& kat=25,2,1,0,0

Можеби некој од овие без WD-40 ...

Back
На врв Bottom