- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Јас сакам да знам дали можам да ТРЕНИРАМ стрелаштво некаде во Скопје.Не е битно дали со пиштол или воздушна,битно ми е дали можае некаде да се тренира?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СК Стрелец во Корчагин во подрумот. Секој Понеделник, Среда и Петок после 17:00 ако не се лажам. Имаат и со пушка и пиштол. 800 денари им е месечно или 100 денари од одење. Имаат и веб страна и фан страна на фејсбук, ама од мобилен сум. Лесно ќе ги најдеш.Јас сакам да знам дали можам да ТРЕНИРАМ стрелаштво некаде во Скопје.Не е битно дали со пиштол или воздушна,битно ми е дали можае некаде да се тренира?
Ќе може ли некој да ми каже каде се наоѓа централната Комерцијална Банка?
Негледам зошто не би ти ја залепиле, убеден сум дека кај и да појдиш ќе завршите работа за 1 минута, барем кај нас не ти земаат пари за таква безвезна работа. (Било е твоја лично било си ја купил од кај нив)Дали ако отидам у мобилара со моја фолија ќе може да ми ја залепат, или само со нивни тоа го прават? И колку би платила за услугата ако прават така?![]()
Брате Сунѓеру јас за ваква фирма неам чуено, то мојт да имат само по Америкине.Знаете ли дали има фирми кај нас кои украсуваат куќи однадвор за Нова Година со сјалички?![]()
Во 3та и 4та има Програмски јазици, а Германски доколку го учиш од 1ва ќе си го имаш и понатака.Дали у гимназија математички смер у 3та и 4та година се учат предметите Информатика и Германски јазик?
Калиум нитрат мојш да најш во земјодлеските аптеки, или позната под друго име како Шалитра. Се користи како ѓубриво во земјоделиево.Каде можам да набавам Kno3 ?
За димна бомбаКалиум нитрат мојш да најш во земјодлеските аптеки, или позната под друго име како Шалитра. Се користи како ѓубриво во земјоделиево.
За што ти треба?