Дали има начин да се дознае чив е одреден телефонски број (фиксен), без да креваш кога ти звони ?!
Во странство сум, незнам како е за роаминг со фиксен број, не сакам да ми наплаќаат.
Да пробаш тука http://imenik.telekom.mk/info188.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има начин да се дознае чив е одреден телефонски број (фиксен), без да креваш кога ти звони ?!
Во странство сум, незнам како е за роаминг со фиксен број, не сакам да ми наплаќаат.
Инбус ти треба само не знам кој број, имаш сетови по 300ден по пазарчињава или во Алфи, Меркур…Луѓе не знам дали е овде местото за прашањето.
Се работи за фотелја на работно мести и која е за поправка. Проблемот е што од двете предни страни првиот шраф е изместен од внатре, и фотелја може да се намести со раце. Но не знам со кој алат да се зашрафат шрафовите.
Кога ќе се седне, мора цело време да се седи исправено како робот. Ако земам да се само малку наназад со грбот наместам веднаш фотелјата се спушта наназад.
А не е баш пријатно цело време да седиш како робот исправен и вкочанет.
Немам во фирмата хаусмајстор, и тој кој седел на фотелјата и таква ја направил е во пензија.
Молам за совет, дали може самиот некако да ја поправам фотелјата, и со кој алат тоа е можно? Еден човек ми спомна со инбус клучеви тоа можело.
Молам за одговор ако некој знае. Приложувам слики.
мж транспорт ти е лотарија друже кој може да ти каже било шоСакам да знам дали има некој информации за возот Скопје Битола дали овие последни три недели се има расипано по пат со оглед дека сопругата пред месец дена заглави минимум 6 саата со мало дете по пат.Сака да иде до Битола деновиве па ме интересираше да не има некој инфо дали во скорешно време имало слични застои?
Пробај да побараш во Меркир мислам дека можеш да најдеш ,бидејки го користат за оксигено заварување а тие продаваат опрема за тоа .Знае некој каде би можело да се најде Na2B4O7·10H2O (боракс) во било која форма?
Borax is a salt (ionic compound), a hydrated borate of sodium, with chemical formula Na2H20B4O17 often written Na2B4O7·10H2O.[7] It is a colorless crystalline solid, that dissolves in water to make a basic solution. It is commonly available in powder or granular form, and has many industrial and household uses...
Мртви пиксели т.е лед диоди неисплатливо за поправка.
Значи и по 15години и јаче ништо не се сменило, преку 6 саати патував и тоа со експрес кој не возеше поише од 50, тогаш и никад вишеСакам да знам дали има некој информации за возот Скопје Битола дали овие последни три недели се има расипано по пат со оглед дека сопругата пред месец дена заглави минимум 6 саата со мало дете по пат.Сака да иде до Битола деновиве па ме интересираше да не има некој инфо дали во скорешно време имало слични застои?
Dali se Mrtvi Pikseli ili se ispadnati kapcinjata na samite led diodi od lentata so LED dioditeМртви пиксели т.е лед диоди неисплатливо за поправка.