Неколкупати кога сум одел до и од аеродром, имало слободни места. И секогаш со комбе, досега не сум извисил. Но се е можно.За комбето слушнав дека било тепачка, дека имало 5-6 места само...? Вистина???
Тука глеам автобус, не комбесамо сепак двајца странци веќе ми се имаат пожалено дека ги автобусот не ги земал зашто бил мал и полн и морале да чекаат
Носат патници зависно од слетувањата, некогаш по 5-6 саати. Ако имате некого овде, нека се јави за конкретниот лет дали има место за враќање, да не останете така. Телефон има на сајтот, а карта се вади во аеродромот внатре на шалтерот на вардар експрес. Ако се одлучите за превоз, штом се симнете, глејте што поскоро да извадите карта. Може да прашате и за такси (кое е поскапо и дали цената 1200-1500 е по особа или вкупно за таксито, како крајно решение да не чекате ако има многу гужва. Добар пат...еееептен ептен долго за следниот

само сепак двајца странци веќе ми се имаат пожалено дека ги автобусот не ги земал зашто бил мал и полн и морале да чекаат