Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете ли некој лек против кашлица? Ова не се издржува повеќе.

Од доктор Таис имаше еден сируп ми се чини од жалфија доста ефикасен за кашлица, ако имаш аптека во близина можиш да прашаш.

Сакам да знам како се вика таа француската песна што ја вртаат по цел ден на Антена 5.

Пробај мед и цимет. Мене ми има помогнато. Голема лажица мед, со четвртина од мала лажица цимет.

Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.

Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:

Итно, некој ако знае да ми каже цела процедура за исплаќање на казна за погрешно премината улица, т.е. не на пешачки премин?

Иако може ќе звучи смешно, ама има ли некое апаратче што ќе ги блокира канал 5 и сител тогаш кога ги даваат идиотските турски серии ?
Смачено ми е по цели денови да морам да ја слушам идиотската надсинхронизација...

Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:
Нема ли да се заебе земјата ако и лупнеш сол.
Знам дека не е ова Гејм оф Троунс, али тамо колку што видов коа сакаат нечија земја да ја напраат неплодна им ја сеат со сол.

Дали има некој од македонија колекционер на поштенски марки? дали познавате некој?

Бидејќи темава е поактивна, ќе прашам и овде:

Дали знаете како се пресметува GPA (Grade Point Average) за студенти што студирале на факултет во Македонија?

Иако може ќе звучи смешно, ама има ли некое апаратче што ќе ги блокира канал 5 и сител тогаш кога ги даваат идиотските турски серии ?
Смачено ми е по цели денови да морам да ја слушам идиотската надсинхронизација...
најдобар лек за тоа е да ги избришиш и двете програми и така немат некоа асална програмска шема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom